Playerunknown's Battlegorunds'un yeni arayüzü internete sızdı

Ahmet Özçilingir 25.04.2018 - 15:41
Harita seçme özelliğinden sonra oyunun arayüzünde de değişikliğe gidiliyor

Oyuna gelecek yeni bir güncelleme ile birlikte, Playerunknowns's Battlegrounds'a harita seçme özelliğinin geleceğini duyurmuştuk. Bu özellikle birlikte, oyuncular artık oynamak istedikleri ya da istemedikleri haritaları işaretleyebilecekler. Bu haber, Pubg tutkunları arasında memnuniyetle karşılandı. Geliştirici firma Bluehole Studio oyunu geliştirmeye devam ediyor. İnternete sızan bir ekran görüntüsü, oyunun arayüzünde de bir takım değişikliklere gidileceğini ortaya çıkarttı. 

Oyunun arayüzü de değişiyor

Sızan ekran görüntüsünden anladığımız kadarıyla, kostüm değiştirme ekranı ile kasa açma ekranı birleştirilmiş durumda. Oyunun yeni arayüzünün, eski arayüze oranla daha derli toplu bir görüntüye kavuştuğunu söyleyebiliriz. Yeni ara yüzdeki ana değişikliğin odak kısmının, mağaza sekmesi olduğunu söyleyebiliriz. Kasa açma menüsü ile, mağaza sekmesinin birleştirilmesi sonucunda, kullanabileceğimiz kasalar ve anahtarların aynı ekranda görünmesi sağlanmış. Böylelikle anahtar satın almak istediğimizde, aynı ekranı direkt olarak kullanabileceğiz.

Her ne kadar sürekli gelen güncelleştirmeler yüzünden dert yansak da, kullanıcılardan gelen geri dönüşler doğrultusunda, bu tarz menü kullanımını kolaylaştıran değişikliklerin, oyuna sonradan entegre edilebilmesi için de bu güncelleştirmeler şart





Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2018 20:52
Tamam da bu haberde bulunan fotoğraf ilk arayüze ait değil mi zaten?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MonoLog
MonoLog 25.04.2018 16:33
Biz Half-Life ekolünün oyun motorundan geldiğimiz eski çocuklar sevmedik seni..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playerunknown's Battlegorunds'un yeni arayüzü internete sızdı
İlginizi Çekebilir