Playerunknown's Battlegrounds için büyük bir güncelleme geldi

Ahmet Özçilingir 3.05.2018 - 14:47
Playerunknown's Battlegrounds'a güncelleme yağmaya devam ediyor.

Playerunknown's Battlegrounds'a yeni bir güncelleme daha geldi. 10 gb boyutundaki bu güncelleme ile birlikte, yeni silahlar, yeni silah eklentileri ve yeniden dengelenmiş pek çok silah da oyuna ekleniyor.

Yeni güncelleme ile birlikte oyuna yeni silahlar da ekleniyor

Yeni güncelleme ile birlikte, yeni silahların ve silah eklentilerinin yanı sıra oyuna bir de Miramar için yeni bir araç da ekleniyor. Aynı zamanda gelen güncelleme bir çok hatayı da ortadan kaldıracak. Hafif otomatik tüfekler ve pompalı tüfek taşıyan karakterlerin, hem koşma hem de yürüme hızlarında değişikliğe gidiliyor. Seviye 3 kasklar bundan sonra sadece, Kasa'ların içinde spawn olacak. Botlar bundan sonra patladıkları zaman batacaklar. Oyuna vertical mouse hassasiyet ayarı ekleniyor. Bu ve bunlar gibi büyük, küçük pek çok değişiklik yeni güncelleme ile birlikte oyuna ekleniyor. Playerunknown's Battlegrounds 1.0 12. güncelleme ile birlikte oyunda bulunan silah dengelerindeki değişikliklere aşağıdaki tablodan göz atabilirsiniz.

Playerunknown's Battlegrounds'a büyük bir güncelleme daha geldi

Bluhole game yayınladıkları güncellemeler ile Playerunknown's Battlegrounds'ı sürekli güncel tutmaya devam ediyor. Oyunculardan alınana geri dönüşlere göre oyuna sürekli denge ayarı yapılıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playerunknown's Battlegrounds'a büyük bir güncelleme daha geldi
İlginizi Çekebilir