Playstore'a Hitman 2 ile birlikte yeni oyunlar da eklendi

Ersin Kılıç 28.06.2018 - 11:55
Playstore kütüphanesi büyümeye devam ediyor

Dijital oyun satışı anlamında ülkemizin en büyük satış kanallarından biri olan Playstore, oyun kütüphanesini genişletmeye ve yeni oyunlar eklemeye devam ediyor. Playstore kütüphanesine son olarak hem ön sipariş oyunları hem de yeni çıkan bazı oyunlar eklenmiş durumda. Sisteme eklenen oyunlar ve açıklamaları şu şekilde;

Playstore'da yeni oyunlar

Prey Mooncrash (DLC) : Prey: Mooncrash’te, Transter’ın gizli Ay üssü, Prey sırasında meydana gelen olaylardan kısa bir süre sonra iletişimi kesmiştir. Şimdiyse, Transtar iletişim ağlarını gözlemekle görevli bir casus uydusunda mevzilenen bilgisayar korsanı Peter, bunun sebebini bulmalıdır. KASMA Corp ile imzaladığı acımasız kontrat yüzünden kapana kısılmış, eli kolu bağlı olan Peter’ın ailesini tekrar görebilmek yönündeki tek umudu, Ay üssünün kayıp sırlarını açığa çıkarabilmektir.

Prey Digital Deluxe Edition: Prey Digital Deluxe Edition hem Prey’i, hem de yepyeni ek paketi Prey: Mooncrash’i içeriyor.

HITMAN 2 Silver Edition: Silver Edition, bünyesinde ana oyuna ek olarak Executive Pack ve Expansion 1 bulundurmaktadır. 

HITMAN 2 - Gold Edition: Gold Edition, bünyesinde ana oyuna ek olarak Executive Pack ve Expansion Pass(Expansion 1+2) bulundurmaktadır.

Next Up Hero: Next Up Hero, elle çizilmiş kahramanların baş rolde kesip biçtikleri, sağı solu patlattıkları, vurup kaçıp sonra dönüp gelip intikam aldıkları bir zindan talanı serüveni. Kahramanınızı seçin(ve/veya bir arkadaşınızı beraber oynamaya davet edin), akabinde Ceaseless Dirge ismiyle bilinen düşmanlarınızla savaşırken zindanların altını üstüne etmeye, üzerinize ekipman düzmeye ve statlarınızı tek tek yükseltmeye başlayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 10:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstore'a Hitman 2 ile birlikte yeni oyunlar da eklendi
İlginizi Çekebilir