Pokemon Go dinemiklerine sahip Jurassic World oyunu duyuruldu

Ersin Kılıç 7.03.2018 - 10:23
Jurassic World Alive duyuruldu

Jurassic World Alive duyuruldu ve çok kısa bir süre sonra karşımıza çıkacak. Oyuna genel olarak baktığımızda ise Pokemon Go'nun izinden gittiğini net bir şekilde görebiliyoruz. Bildiğiniz gibi Pokemon Go çıktığında büyük ses getirmiş ve tüm dünyanın konuştuğu bir oyun haline gelmişti. Nitekim benzer türde Hayalet Avcıları gibi farklı oyunlarla da karşılaşacağız.

Pokemon Go benzeri Jurassic World oyunu geliyor

Jurassic World Alive'a baktığımızda ise oynanış olarak tıpkı Pokemon Go'da olduğu gibi gerçek haritalardan yararlandığı gözüküyor. Tabi Pokemon'lar yerine bu sefer birbirinden farklı dinozorlar ile karşılaşacağız. Tabi oyunun genel işleyişinde bazı farklılıklara da gidilmiş. Örneğin bulduğunuz DNA örnekleri ile kendi laboratuvarınızda melez dinozorlar oluşturmanıza da izin verilecek. 

Keşfetme dinamiklerinin ön planda olacağı yapımda nadir ırkları yakalamak da önemli olacak. Bunun yanı sıra PvP dinamiklerinin olacağı da belirtilmiş. Kısacası oyuna genel olarak baktığımızda başlıkta da dediğimiz gibi Pokemon Go'nun dinozorlu versiyonu diyebiliriz. tabi çıkacak sinema filmi ile birlikte oyunun popüleritesi de tabi ki artacaktır. Yeni AR oyunu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2018 20:05
dinemik?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon Go dinemiklerine sahip Jurassic World oyunu duyuruldu
İlginizi Çekebilir