PSG'nin LoL takımı dağıldı

Furkan Güler 7.10.2017 - 00:28
Ünlü spor kulübünden radikal karar.

Dünyanın en çok oynanan PC oyunu League of Legends'ın e - spor sektörü günden güne büyümeye devam ediyor. Oldukça fazla tutkunu olan e - spor sektörüne her geçen gün yeni bir takım katılmakta. Hali hazırda ülkemizden de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da bulunduğu bu endüstride bazı takımlar maalesef tutunmakta güçlük çekiyor. Fransa'nın önde gelen spor kulüplerinden Paris Saint - Germain de tutunamayan takımlar arasına girdi. 

PSG LoL'den çekildi

Yaklaşık iki yıl önce League of Legends macerasına başlayan başarılı kulüp e - spor takipçilerinin yakından tanıdığı Bora "YellOwStaR" Kim ile yollarını ayırdı. Ünlü oyuncu geride bıraktığımız yıllarda ortaya koyduğu performansıyla dikkatleri üstüne toplamıştı. Sonrasında Paris Saint - Germain LoL takımının başına geçen Kim, aldığı bu ayrılık kararından sonra takipçilerini şaşırttı. "Bana sundukları imkanlardan dolayı Paris Saint - Germain kulübüne teşekkür ederim." açıklamasını yapan oyuncunun bundan sonra nerede çalışacağı merak konusu oldu.

Paris Saint - Germain ise oyuncular arasında gelir paylaşımı konusunda dengesizlik ortaya çıktığı için League of Legends sahnesinden indiğini açıkladı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 10:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
PSG'nin LoL takımı dağıldı
İlginizi Çekebilir