Bu sefer PUBG Fortnite'a yetişti

Furkan Güler 8.11.2017 - 09:44
Battle Royale yarışı kızışıyor.

PlayerUnkown's Battlegrounds şu sıralar PC platformunun en başarılı oyunlarından bir tanesi olmuş durumda. Dün sizlere Fortnite'ın 20 milyon oyuncuya ulaştığını aktarmıştık. Şimdi ise PUBG'nin geliştiricisi olan BlueHole, 20 milyon satış rakamını geçtiklerini resmi Twitter hesabı üzerinden açıkladı. Twitter üzerinden oyunculara teşekkür eden geliştiriciler, halen var olan sorunlar üzerinde sıkı bir şekilde çalıştıklarını aktardı. Mart ayından bu yana PC platformu üzerinde satışta olan Playerunknown's Battlegrounds, 12 Aralık tarihinde Xbox One platformlarına çıkacak.


PUBG kanadından yeni bir rekor geldi

 Oyunun satış rakamlarının dışında, bir de aktif oyuncu sayısından bahsetmekte fayda var. Yaklaşık 2 milyon aktif oyuncuya ulaşan PUBG, kısa zaman sonra 3 milyon barajını geride bırakabilir. Geçtiğimiz aylarda Steam'in aktif oyuncu sayısı ile en çok oynanan oyunu DOTA 2'yi geçen PUBG hızlı bir yükselişle farkı neredeyse iki katına çıkaracak.

PUBG Nedir?

PUBG, son hayatta kalanın kazandığı bir Battle Royale oyunudur. 100 oyuncunun eşit şartlarla başladığı oyunda, harita içerisinde bulduğunuz ekipmanlar ile diğer oyuncuları oyun dışı bırakarak hayatta kalan tek oyuncu olmaya çalışıyorsunuz. Unreal 4 ile geliştirilen oyunda 8 kilometre karelik bir harita bulunmakta.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2017 17:20
yalnız birisi oyuncu kasıyor diğeri ürün satıyor ahah.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2017 11:27
Her şeyi geçtim, başarısı, oyun sektörüne iyi/kötü etkilerini... Umurumda değil. Merak ettiğim tek nokta ne zaman düşecek yoksa CS:GO, DOTA, LoL gibi süreklilik mi sağlayacak?
Kalan Karakter: 300 Gönder
 Bu sefer PUBG Fortnite'a yetişti
İlginizi Çekebilir