PUBG için gelecek olan çöl haritası sızdırıldı

Furkan Güler 14.11.2017 - 16:40
Oyun Mad Max'e dönecek.
Playerunknown's Battlegrounds, kısa süre içinde oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşarak geliştiricisini memnun etmeyi başardı. Oyunu sürekli olarak güncellemeye devam eden  geliştiriciler, daha öncesinde oyuna çöl haritasının geleceği haberini vermişlerdi. Şimdi ise bazı meraklı oyuncular, oyuna gelen güncellemelerin dosyalarını karıştırarak çöl haritasının nasıl olduğuna ulaşmış durumdalar. Oyunun test sunucusunda ortaya çıkan harita, oyunun yeşil haritasına göre biraz daha küçük durumda. Ayrıca en alt tarafta yer alan Prison isimli adada ise oldukça heyecanlı vakitler geçireceğimize eminim. Wasteland olarak adlandırılan bölgeyi ise daha şimdiden merak ediyorum.

PUBG için gelecek olan çöl haritası oldukça ilgi çekici

Diğer bir yandan oyuna çöl haritası ile birlikte yeni silahların ve araçlarında ekleneceğini belirtelim. Şimdilik 2 adet araç ortaya çıkmış durumda. Yıl sonuna doğru Xbox One platformlarına da çıkmak için hazırlanan Playerunknown's Battlegrounds, muhtemelen konsol çıkışından sonra sahip olduğu oyuncu kitlesini ikiye katlayacaktır. PC platformunda halen optimizasyon sorunları yaşayan oyunun devamlı olarak gelişmesi ise biz oyuncuları oldukça sevindiriyor.

Son olarak ortaya çıkan bu çöl haritasının ardından geliştiriciler, ilerleyen zamanlarda küçük bir karlı haritanın da geleceği haberini daha önceden vermişlerdi.

PUBG için gelecek olan çöl haritası sızdırıldı

PUBG için gelecek olan çöl haritası sızdırıldı

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2017 21:10
2002 grafik motoruyla 20milyon satan bir oyun helal olsun adama
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2017 14:14
Oyunların grafikten ibaret olmadığını ne zaman kavrayacaklar acaba
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2017 23:17
bende ilk başta oynamadan önce bok gibi lan oynamam diyodum. lakin bir sarınca arkdaşlarla abow çıkamıyosun. Olay grafik değil abi zevk. bak nintendoya onlarda aynı kafada zevk işi abi
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG için gelecek olan çöl haritası sızdırıldı
İlginizi Çekebilir