Playerunknown's Battlegrounds ilk defa Steam'de indirime girdi

Ahmet Özçilingir 20.06.2018 - 10:50
Kötüye gidiş mi yoksa yeni alacaklara fırsat mı?

Çıkışının ardından kısa süre içinde oldukça büyük bir satış başarısı yakalayan ve oyuncu sayısını her geçen gün arttıran Playerunknown's Battlegrounds, Steam'de indirime girdi. 69 TL'ye satılan sevilen Battle Royal oyunu, yüzde 33'lük bir indirim ile 46,23 TL'ye satılıyor.

Pubg'ye fiyat indirimi geldi

Kısa süre içinde fenomen haline gelen Pubg, her geçen gün oyuncu sayısını arttırmaya devbam ediyor. Savaş alanına paraşütle atlayıp en son hayatta kalan olmak için birbiriyle mücadele eden oyuncular, Pubg'yi o kadar çok sevdi ki oyun uzun süre boyunca Steam üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında birinci sırada yer aldı. Türkiye'de Steam üzerinden 69 TL'ye satışa sunulan Playerunknown's Battlegrounds, çıkışından itibaren ilk defa indirime girdi. 69 TL'ye satılan Pubg, yüzde 33 indirimle birlikte şu anda 46,23 TL'ye satılıyor. Özel Promosyon indirimi 5 Temmuza kadar geçerli olacak. Oyunun ilk çıkış döneminde özellikle kasalardan düşen eşyaları oldukça iyi fiyatlara Steam pazarında satan oyuncular, oyunun maliyetini bu satışlardan gelen gelir ile oldukça düşürmüştü. Bakalım Pubg'ye gelen bu indirim oyuncu sayısında bir artışa neden olacak mı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2018 11:32
Oyuncu sayısı azalınca ve kendi oyuncu kitlesi Fortnite'a geçtiği için indirim yaptı. Yaomasaydi tuhaf kaçabilirdi bile. Ayrıca optimizasyonu çok kötü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG ilk defa indirime girdi! Steam'de %33 indirim geldi!
İlginizi Çekebilir