PUBG, kendi satış rekorunu yeniden kırdı

Furkan Güler 6.09.2017 - 09:47
Bir oyunun sadece PC platformunda 10 milyon adet kopya satması şans veya rastlantı değildir.
PC platformunda kısa sürede büyük satış rakamlarına ulaşan PlayerUnknown’s Battlegrounds, oyuncu topluluğunu büyütmeye devam ediyor. Hali hazırda Twitch.tv'de League of Legends'ı, "En çok izlenen oyun" tahtından men eden PlayerUnknown’s Battlegrounds, kendi satış rekorunu tazeledi. Gelen yeni bilgilere göre oyun 10 milyon adet kopya barajını aşmış durumda. Hatırlayacağınız üzere PlayerUnknown’s Battlegrounds'un, Ağustos ayının başında 8 milyon adet kopya sattığı açıklanmıştı. Görünüşe göre bu sayı Gamescom 2017 fuarının etkisi ile birlikte daha da fazla artmışa benziyor.

PUBG, kendi satış rekorunu yeniden kırdı
Diğer bir taraftan PlayerUnknown’s Battlegrounds'un konsol tarafında daha Xbox One platformlarına da çıkacağını belirtelim. Reklam kampanyaları konusunda Microsoft ile partnerlik anlaşması imzalayan geliştirici ekip BlueHole, artık Microsoft'un da desteğini alarak PlayerUnknown’s Battlegrounds'u daha büyük kitlelere yayabilecek. BlueHole'ün yönetici isimlerinden Chang Han Kim, Gamescom 2017'de düzenledikleri turnuvaya olan ilgiden oldukça memnun olduğunu belirtti.

Hali hazırda türünün ilk örneği olmayan PlayerUnknown’s Battlegrounds, bu denli bir satış başarısını sizce hak ediyor mu? Diğer geliştiricilere nazaran oyuna her hafta güncelleme getiren BlueHole, bana sorarsanız emeklerinin karşılığını sonuna kadar hak ediyor.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2017 14:08
Mekanikleri, gerçekçiliği, silah çeşitliliği ve silahlara takılan ek parçalar (bu parçalar silahın tepmesini azaltıyor, daha cok mermi kapasitesi saglıyor, silaha dürbün özelliği kazandırıyor vs.) ve taktiksel acıdan h1z1 cok cok daha güzel bir oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2017 13:45
Oyunun H1Z1: King of the Kill den daha üstün veya türü bu kadar ileriye taşıyan özellikleri nelerdir iki oyunu da oynamış kişiler bilgi verebilir mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2017 10:18
Götürdü parayı :P
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG, kendi satış rekorunu yeniden kırdı
İlginizi Çekebilir