PUBG Sezon 4 güncellemesi konsollara da geldi

Ersin Kılıç 28.08.2019 - 17:58
Sıra konsol oyuncularında

Büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Playerunknown's Battlegrounds, yani PUBG'nin 4.sezon güncellemesi geçtiğimiz haftalarda PC sürümü için gelmişti. PC çıkışından kısa bir süre sonra ise bu güncelleme bu sefer de konsol oyuncularına sunuldu. Konu ile ilgili firmadan gelen açıklama ve sezon 4 yamasına dair yenilikler şu şekilde;

PUBG Sezon 4 güncellemesi konsollara da geldi

PUBG’nin ilk ve en ikonik haritasına çarpıcı bir görünüm kazandıran Erangel Görsel Güncelleştirmesi’nin de yer aldığı PUBG SEASON 4, PlayStation 4 ve Xbox One’da da oynanabilir olacak. Konsoldaki SEASON 4 ayrıca, sezondan en iyi şekilde yararlanmak isteyen oyunculara benzersiz görevler ve ödüller sağlayan Survivor Pass 4: AFTERMATH'ı da tanıtıyor.

 PUBG Corporation, daha hızlı konsol güncellemeleriyle oyuncu tabanı arasında daha birleşik bir deneyim yaratma yolunda adımlar atmaya devam ediyor. Konsol oyuncuları, artık PC'ye çıktıktan en geç iki hafta sonra yeni çıkan içeriğe ulaşabilecekler. Konsol için SEASON 4 ile başlayarak, oyundaki bütün oyun içi içerik konsollar arasında da dağıtılarak oyunun her platformda yanı hızda ilerlemesine imkan sunulacak. Konsollar için daha hızlı güncellemeler in yanında PUBG, Eylül ayında test sunucularında başlayan ve Ekim ayında canlı sunucuları da içeren Cross Network Play'i de bizlere tanışmıştı.

SEASON 4'te oyuncular, Askeri Üs, Mylta Power, Taş Ocağı, Konak, Cezaevi ve diğer çeşitli arazi değişiklikleri de dahil olmak üzere Erangel'in birçok yönüne ilişkin önemli güncellemeleri görecekler. Görsel güncelleme ayrıca siperler, patlama izleri, kamuflaj ağları, engeller gibi bir çok geliştirme sunuyor. Direk ve barikatlar gibi tahrip edilebilir nesnelerin yanında Erangel'e “Bulutlu” hava durumu eklendi. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2024 01:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG Sezon 4 güncellemesi konsollara da geldi
İlginizi Çekebilir