PUBG'nin Desert Knights modu başladıktan 24 saat sonra durduruldu

Hürkan Çalışkan 6.05.2018 - 13:36
Mod oyuncuların oyuna bağlanmasını engelleyen bir hata oluşturdu.

PlayerUnknown's Battlegrounds, başlattığı 50 oyunculu deathmatch modunu 24 saat içerisinde durdurmak zorunda kaldı. Perşembe akşamı Miramar haritasının bir köşesinde on kişiden oluşan takımlarla 50 oyuncudan oluşan Desert Knights adlı zaman sınırlı deathmatch modunu başlatmıştı. Normalde hafta sonuna kadar sürmesi beklenen mod, yaşanan sıkıntılar nedeniyle Cuma öğleden sonra Bluehole tarafından devreden çıkarıldı.

Desert Knights modu PUBG oyuncularının sunucuya bağlanmasını engelledi

Desert Knights modu, oyuncuların PUBG sunucusuna bağlanmasını engelliyordu ve oyunun oynanmasında sıkıntı oluşturuyordu. Bu sebeple normalde oyuncuların hafta sonuna kadar deneyebilecekleri mod, 24 saat gibi kısa bir süre sonra mecburen durduruldu. Oyun ekibi modun sorunlara yol açtığını fark ettiklerinde durdurmaktan başka çare olmadığını belirtse de, bu açıklama deathmatch modunu uzun süredir bekleyen oyuncuları teselli etmemiş gibi görünüyor.

PUBG, yeni deathmatch modu üzerinde çalışalı çok uzun süre olmadı ve bu yüzden oluşan sorunların ilk deneme sebebiyle yaşandığını umalım. Desert Knights modu, muhtemelen yakın zamanda oyuna tekrar dönecek ve oyuncular modu oynamak için yeni bir şansa sahip olacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2018 19:57
Bi işi de düzgün yapın be
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG, sunucu sorunları nedeniyle deathmatch modunu durdurdu
İlginizi Çekebilir