PUBG, Xbox Live Gold üyeleri için bu hafta sonu ücretsiz

Hürkan Çalışkan 20.04.2018 - 11:49
Xbox One oyuncuları oyunu deneyebilecek.

PlayerUnknown’s Battlegrounds, battle royale modu ile ortalığı kasıp kavurmaya devam ederken, bu modda durdurulamaz bir güce kavuştuğu inkar edilemez bir gerçek. Ancak bir Xbox kullanıcısı olarak oyunu henüz deneme şansınız olmadıysa, bunu tek kuruş ödemeden hafta sonu gerçekleştirebilirsiniz.

PUBG, Xbox One oyuncuları için bu hafta sonu ücretsiz

PUBG, Xbox Live Gold üyeleri için hafta sonu ücretsiz oynama şansını veriyor. Oyun 22 Nisan akşamına kadar bedava olarak oynanabilecek. Gold aboneler, şu anda Xbox panosundaki Gold Üye özellik alanından oyunu indirebilirler. Microsoft’un daha önce yürüttüğü diğer ücretsiz oyun günleri gibi, oyuncular tarafından tüm hafta sonu boyunca PUBG deneyimi yaşanabilecek. Oyunun tüm çok oyunculu modlarına erişim olacak. Ayrıca ücretsiz hafta sonu bittikten sonra oyunu satın almak isterseniz, kazandığınız savaş puanları geçerliliğini koruyacak.

PUBG, hala Xbox önizlemesinde bulunuyor. Ancak bu, oyunun büyük oyuncu kitlesine ulaşmasını engellemedi. Geçtiğimiz Mart ayında, oyunun tam 5 milyon Xbox oyuncusu tarafından oynandığı açıklanmıştı. Eğer oyunu satın almak isterseniz, PUBG şuan Xbox One ve PC için 30 $’lık fiyat etiketi ile satışta bulunuyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG, Xbox Live Gold üyeleri için bu hafta sonu ücretsiz
İlginizi Çekebilir