PUBG'de tava ile düşmanın üzerine ölümüne korkusuzca koşmak

Furkan Güler 9.03.2018 - 13:13
Korkusuz olmak bunu gerektirir.

Battle Royale'in artık aynı FPS veya RYO gibi bir oyun türü olduğunu kabul edebiliriz. Geride bıraktığımız yıl milyonlarca oyuncuya ulaşan Playerunknown's Battlegrounds'un bu kadar sevilmesinin sebebi olarak, her maçın kendine özel bir hikayesinin olmasını gösterebiliriz. Arkadaşlarınız ile beraber girdiğiniz her oyunda farklı anlar ile karşılaşmak ve yeni yeni heyecanların kapısını aralamak, oyuncuların fazlasıyla hoşuna gidiyor. Şimdi ise Drift0r isimli oyuncunun PUBG ekibi, oyunda hiç beklenmedik ve zevkli bir oynanışın altına imzalarını attılar.

PUBG'de tavalar ile düşmanın sonunu getirdiler

Normalde oyuna giren her oyuncu birinci olmak istiyor ve bu yüzden oyunu ellerinden geldiği kadar dikkatli oynuyorlar. Fakat Drift0r ve ekibinin olaya çok farklı bir pencereden baktıklarını söyleyebiliriz. Kendileri sona kaldıklarında, ellerine tavaları alıyorlar ve düşmanın üstüne hücum ediyorlar. Ortaya oldukça komik bir görüntünün çıktığını söyleyebiliriz.

Mutlaka çoğu oyuncu, ekibi ile bu çeşit hareketlere imza atmıştır. Ancak maalesef herkesin ne yaptığını görmek imkansız. Eğer Drift0r'dan daha fazla PUBG hikayesi duymak isterseniz kendisinin YouTube kanalına göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2018 16:00
Bende tekli oyunda adam takip ediyordu beni saldırmıyordu bende saldırmadım :D yaklaşık adamla 10 kişi öldürdük sona kalan olunca gittim kafasına sıktım ne komik bir oyundu :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2018 14:00
Var ya çıldırmıştır kafaya tava yiyen. DayZ'de full birinin bambi'den yumruk yeyip bayılması gibi :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'de tava ile düşmanın üzerine ölümüne korkusuzca koşmak
İlginizi Çekebilir