PUBG'nin Codename: Savage haritası için ikinci deneme başladı

Nagihan Selin İnce 18.04.2018 - 23:37
PlayerUnknown's Battlegrounds için ikinci denemeler başladı

PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun yeni haritası,  Codename: Savage'ın test denemeleri geçtiğimiz günlerde açılmıştı, oyunun 8 x 8 km'den, 4 x 4 km'ye indirildiği ve ormanlık alanda geçtiği haritanın ikinci denemeleri başladı.

PlayerUnknown's Battlegrounds için ikinci denemeler başlıyor

Oyunun geliştiricileri ikinci kez oyuncuları yeni harita üzerinde bu hafta sonu boyunca oyuna davet ediyor. PUBG Corp,  geçtiğimiz günlerde haritanın deneme sürümü için kayıtları başlattı ve bu hafta sonu boyunca, kaydolmuş olan oyuncular oyunun yeni haritasını deneyimleyecekler.

Yeni gelecek güncelleme oyuna Savage haritası ile birlikte yeni silahlar da ekleyecek. Eklenecek yeni özellikler arasında 3x ve 6x dürbünleri ve pompalı tüfekler için Duckbill eklentisi bulunmakta.  PUBG Corp. tarafından yapılan herhangi bir açıklama olmasa da ilk testin ardından ortaya çıkan bilgiler bu şekilde idi. Eklentide göreceğimiz yenilikler; nişan alırken dürbünlerden biri yakınlaştırma ile üç kat yakını görmeyi mümkün kılarken diğeri daha uzaktaki hedefleri altı kat daha yakın görmeyi sağlıyor. Pompalı tüfeklere gelen Duckbill eklentisi ise silahtan çıkan kurşunun nasıl dağılacağını etkiliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 12:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin Codename: Savage haritası için ikinci deneme başladı
İlginizi Çekebilir