Pubg'nin çöl haritası Miramar, Xbox One'a ne zaman gelecek?

Ersin Kılıç 9.04.2018 - 16:06
Yapım ekibinden açıklama geldi

Kısa sürede milyonlarca oyuncunun ilgisini çeken PUBG için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Oyunun PC sürümünün yakaladığı başarıdan sonra geçtiğimiz Aralık ayında Xbox One sürümü de karşımıza çıkmış ve oyun Xbox Game Preview kapsamında oyuncuların karşısına çıkmıştı. Hali hazırda oyunu sürekli geliştirmeye devam eden yapım ekibi, oyunun Xbox One sürümünü de unutmuş değil. PUBG yöneticilerinden biri olan Brendan Greene, PAX East'deki bir panelde oyunun XBox One versiyonunu ile ilgili planları hakkında bilgiler verdi. 

Miramar haritası ne zaman geliyor?

Oyunun Xbox One sürümünde şu anda sadece Erangel haritası bulunuyor ve oyuncular yeni haritanın ne zaman geleceğini merak ediyorlar. İşte oyunun Xbox One sürümü ile ilgili açıklamalar yapan Greene, merakla beklenen ve oyuncular arasında çöl haritası da olarak bilinen Miramar'ın Mayıs ayı içerisinde oyuncular ile buluşacağını açıkladı. Tabi tam tarih vermekten kaçınan Greene, bir aksilik olmaz ise ifadesini de yaptığı bu açıklamaya eklemiş.

Hatırlarsanız Miramar haritası geçtiğimiz aylarda oyunun PC sürümüne eklenmiş ve farklı yapısı ile birlikte oyunculardan da olumlu geri dönüşler almıştı. Yine de oyunun ilk haritasını daha fazla seven oyuncuların sayısı da azımsanmayacak kadar fazla diyebiliriz. Anlaşılan Xbox One oyuncuları, Miramar haritasına kavuşmak için kısa bir süre daha dişlerini sıkmak zorundalar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 21:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pubg'nin çöl haritası Miramar, Xbox One'a ne zaman gelecek?
İlginizi Çekebilir