PUBG'de olan değerli eşyalar, maalesef kumar sitelerine düştü

Furkan Güler 6.05.2018 - 01:12
Yapımcılar bu duruma el atma kararı aldı.

Battle Royale oyun modunun öncülerinden olan PlayerUnknown's Battlegrounds, milyonlarca oyuncuya hitap edebiliyoruz. Ancak oyunun büyümesinden sonra oyunun kostüm olarak kullanılan eşyaları da daha fazla değerlendi. Söylenilenlere göre PlayerUnknown's Battlegrounds'un bu kostümleri, kumar sitelerine alet olmuş durumda. Buna karşılık olarak PUBG Corp. geliştiricileri bu eşyaların siteler üzerinden takas yapılmasını yasakladı.

PUBG kostümlerini artık kumar sitelerinde kullanmak imkansız olacak

Bilmeyenler için, bu eşyaları bedelsiz olarak herhangi bir kumar sitesinde verdiğinizde, kumar siteleri eşyanın değeri olarak size para veriyor ve sitede bahis tarzında oyunlar oynamanıza imkan tanıyor. Bu yüzden kostümlerin fiyatları olduğundan daha da yükselebiliyor. Hatta bazı oyuncular, bazı siteler bu kostümleri kara borsaya çevirmiş durumda. Kostümleri stoklayan kumar sitesi sahibi kişiler, kostümleri sıradan oyunculara daha pahalıya satabiliyor.

Benzer bir durum geçtiğimiz dönemlerde CS:GO'nun da başına gelmişti. Kumar sitelerine bu yüzden savaş açan Valve, yüzlerce kumar sitesinin kapanmasına sebep olmuştu. Bakalım PUBG Corp. yetkilileri, aynı Valve'ın yaptığı gibi bu tarz kumar sitelerine dava açacak mı? Hep beraber göreceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2018 11:28
seneryo,eğer valve bu sitelerden ticaret oluşturmamış olsaydı bu kadar oyuncusu bulunurmuydu cs gonun ? oynayanların yarısı kumar gibi oynuyor sitelerden kasa aç katla katla,birde buna kumar demiyorlar/diyemiyorlar,konduramıyorlar kendilerine optimist kumarbaz youtube/twitch yayıncıları
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2018 01:37
Oyun öldü artık ya,read redemption ,supermanin oyunu ve Tom Clayns divisonu yapan grupun battle royale en iddiali oyunlar olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin değerli eşyalarına bu sefer kumar siteleri bulaştı
İlginizi Çekebilir