PUBG'nin kostümleri 1,700 dolara kadar alıcı bulabiliyor

Furkan Güler 5.09.2017 - 16:04
PlayerUnknown Battlegrounds'un kendisi kadar kostümleri de çok değerli hale geldi.
PC platformunda hızlı bir şekilde yükselen PlayerUnknown's Battleground'ın kostümlerinin fiyatı oldukça hızlı bir şekilde yükseliyor. Geride bıraktığımız haflarda 600 dolara alıccı bulan mor mini etek kostümü, bu kez yaklaşık 1700 dolara alıcı buldu. Bu ironik rakamlar, oyunculara göre ilerleyen dönemlerde daha da yükselecek. Oyunun pahalı eşyalarından olan siyah pardesü ve kırmızı kumaş atkı gibi eşyalar da oldukça yüksek fiyata satılıyor.

Hatırlayacağımız üzere bu eşyalar, oyunun Deluxe Edition sürümünü ön sipariş yapan oyunculara ücretsiz verilen bu eşyalara sahipseniz, muhtemelen önüzmüdeki 5 sene boyunca yeni çıkan oyunlara para vermek zorunda kalmayacaksınız. Vakti zamanında 49.99 dolara satılan bu Delux Edition sürümünde şimdilerde 400 - 500 dolara satılan eşyaları rahatlıkla bulabiliyordunuz.

PUBG'nin kostümleri 1,700 dolara kadar alıcı bulabiliyor
PC tarafında 8 milyon adet satarak oldukça güzel bir satış başarısı yakalayan PlayerUnknown's Battlegrounds, ilerleyen dönemlerde konsol tarafında Xbox One platformları için de çıkacak. Yapımcı ekip olan BlueHole, PlayerUnknown's Battlegrounds'un konsolda en az PC kadar başarılı olmasını bekliyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin kostümleri 1,700 dolara kadar alıcı bulabiliyor
İlginizi Çekebilir