PUBG'nin Miramar ve Erangel haritaları teknik anlamda düzelecek

Furkan Güler 2.05.2018 - 15:14
Oyunun iyileşme süreci devam ediyor.

Geride bıraktığımı sene erken erişim olarak PC oyuncularının karşısına çıkan Playerunknown's Battlegrounds, 2017'nin sonunda konsol tarafında Xbox One için çıkan başarılı Battle Royale oyunu, konsol tarafında hala optimizasyon sıkıntıları ile boğuşuyor. Bu yüzden geliştiriciler şu anda oyunun konsol sürümü üzerinde daha fazla çalışıyorlar. Microsoft'un önde gelen isimlerinden Nico Bihary, PUBG'nin optimizasyonunun düzeleceği konusunda oyunculara söz verdi. Topluluklarına oyunu test ettikleri için teşekkür eden Bihary'nin ardından oyunun yapımcıları Erangel ve Miramar haritalarında ortaya çıkan hataların en kısa zamanda düzeleceği bilgisini aktardı.

PUBG'nin Xbox One sürümü, optimizasyon anlamında düzeltiliyor

Konsol tarafında FPS düşmeleri ile boğuşan yapımın Xbox One sürümü ne zaman tam sürüme geçecek merak ediyoruz. Aynı şekilde PC'de de küçük optimizasyon sıkıntıları barındıran Playerunknown's Battlegrounds, bu sebeplerden dolayı tahtını Fortnite'a kaptırmış durumda. Fornite'ın her platformda sıkıntısız çalışması ise oyuncularını oldukça mutlu ediyor. Çapraz platform desteği sayesinde tüm oyuncuları bir araya toplayan Fortnite, gün geçtikçe oyuncu kitlesini büyütmeye devam ediyor. Bakalım günün sonunda hangi Battle Royale oyunu, bu sektörün hakimi olacak?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daadsy
Daadsy 3.05.2018 14:05
Hala oyunda Ping göremiyoruz. Hiçbir zaman aynı deneyimi yaşayamıyorsunuz oyunda... Oyun bug dan geçilmiyor. Keyiften çok sinir bozuyor moral bozuyor. Silaha taktığınız apartların sıralamaları bile silahı etkiliyor. Sırf çok para kazandılar diye full sürüme çıkardık dediler yakından uzaktan ilgisi yok... Bide espora gireceklermiş.. Sen önce oyunu düzet sonra alayına girersin..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2018 23:19
Bence pcdeki optimizasyon o grafiklere göre hala berbat.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin Miramar ve Erangel optimizasyonu yakında geliyor
İlginizi Çekebilir