Puyo Puyo Tetris, çıkışından birkaç sene sonra PC'ye geliyor

Mehmet Atilla Turan 6.02.2018 - 19:17
Puzzle tarzını sevenlerin dikkatine.
2014 senesinde PS4, PS3, PS Vita, Xbox One, Nintendo Wii U ve 3DS konsollarına çıkan Puyo Puyo Tetris, şimdi PC platformuna çıkarılacak. Sega'nın sahip olduğu Puyo Puyo özel oyunu ile Tetris'i birleştiren bu yapımın mobil platformlara da çıkması bekleniyordu, fakat Sega'nın tercihi bu sefer PC oldu.

Puyo Puyo'yu birkaç seneden sonra tekrar PC'de göreceğiz

Sega Master System zamanlarından beri aktif olan Puyo Puyo serisinin oyun modunu, yakın bir zaman içerisinde başka bir oyunda görünmüştü. Sonic Mania'da bölüm sonunda Eggman'i yenmek için Puyo Puyo oynamanız gerekiyordu, ya da diğer adıyla Eggman's Mean Bean Machine. Sega, geçtiğimiz sene içerisinde Puyo Puyo Tetris'i Nintendo Switch'e uyarlayarak oyunun sahip olduğu platformların sayısını arttırmıştı. Sega tarafından yapılan bildiriye göre ise Puyo Puyo Tetris, 27 Şubat 2018 tarihinde PC platformuna satışa çıkacak. Elbette satış platformunun da Steam olması bekleniyor.

Puyo Puyo Tetris'in PC uyarlamasına ait yeni bir fragman Sega tarafından yayınlandı.


27 Şubat'ta çıkacak olan Puyo Puyo Tetris'te dört kişilik oyuncu seçenekleri ile beraber İngilizce ve Japonca ses seçenekleri ve 24 adet farklı karakter seçenekleri de bulunacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Puyo Puyo Tetris, onca platformdan sonra PC'ye de geliyor
İlginizi Çekebilir