Tom Clancy’s Rainbow Six Siege bu hafta sonu ücretsiz olacak

Furkan Güler 7.02.2018 - 17:18
Oyunu hala denememiş oyunculara Ubisoft bir güzellik daha yapıyor.

Ubisoft'un, FPS piyasasına verdiği en iyi cevap olan Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, stratejik oynanış yapısı ve tamamen takım oyununa dayalı mekanikleri sayesinde oyuncuları kendine bağımlı yapabiliyor. Ubisoft ise sahip olduğu kitlesini büyütmek için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Belirli bir yüzde içerisinde devamlı olarak oyuncu artışı sağlayan tek Ubisoft oyunu olan Tom Clancy's Rainbow Six: Siege için yeni bir ücretsiz hafta sonu etkinliği daha düzenlenecek. 15 Şubat ve 18 Şubat arasında oyuna sahip olmayıp indiren oyuncular, oyunun tam sürümünü ücretsiz bir şekilde deneyebilecek. Ücretsiz hafta sonu etkinliğinde yaptığınız ilerlemenin üzerinden oyunu satın aldığınızda da gidebiliyorsunuz.

Rainbow Six: Siege bu hafta sonu ücretsiz olacak

Diğer bir yandan Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'in yeni güncellemesi olan Chimera Operasonu'nun, 19 Şubat tarihinde oyunun test sunucularına ekleneceğini belirtelim. Zombilere karşı savaşabileceğiniz özel bir co - op etkinliğin olduğu bu modun hikayesi, New Mexico topraklarında geçiyor.

İki yeni Operator karakteri de oyuna eklemesi beklenen bu güncelleme, oyunculara farklı bir oynanış deneyimi sunacağından eğlenceli anlar ortaya çıkacaktır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2018 18:12
Bu hafta sonu mu oluyor kardeş 15 i
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege bu hafta sonu ücretsiz olacak
İlginizi Çekebilir