Red Dead Online Beta'ya, Battle Royale oyun modu geldi: Gun Rush

Ahmet Özçilingir 11.01.2019 - 10:47
Red Dead Online geliştirilmeye devam ediyor

Red Dead Redemption 2'nin çevrim içi rekabetçi oyun modu Red Dead Online'a yeni bir oyun modu daha eklendi. Gun Rush adlı oyun modu aslında bildiğimiz Battle Royale dinamiklerini taşıyor. Takım halinde, ya da tek başımıza girdiğimiz oyun alanında harita küçülüyor, etraftan topladığımız silahları kullanarak ayakta kalan son kişi olmaya çalışıyoruz. 32 kişilik Battle Royale oyun modu Gun Rush gelen son güncelleme ile birlikte, Red Dead Online Beta'ya eklendi.

Gun Rush oyun modu Red Dead Online'a eklendi

Rockstar Games Red Dead Online'ı geliştirmeye devam ediyor. Yapımcı firma daha önce, Red Dead Online'ı geliştirmeye devam edeceklerini, açıklamıştı. Belirli aralıklarla gelen güncellemelerle birlikte, Red Dead Online hem oynanış olarak geliştiriliyor, hem de oyuna yeni oyun modları ekleniyor. Rockstar Games Red Dead Beta'nın hala geliştirilme şamasında olduğunu belirtti. Beta sürecinde oyuna yeni ekipmanlar, silahlar, kıyafetler, yeni yarışlar, yeni hikaye görevleri, yeni oyun modları gibi pek çok yeni içerik eklenecek. Oyunda günlük ve haftalık etkinlikler de olacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 02:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2019 13:01
O değilde çıkmadan sürekli yılın oyunu dediniz sonuç
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2019 11:40
Daha cok sey gelmesi lazim bu şekilde yapacak fazla bir sey bulamıyorum oynarken. Gerçi en fazla ne gelebilir ki diye de düşünmeden edemiyorum. Gta gibi sınırsız her seyi de ekleyemezler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2019 10:58
Online hiç bulaşmadım.Şu zamanlarda hüzünlüyüm.Ah be Arthur Morgan,sen ne adamsın be :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead Online Beta'ya, Battle Royale oyun modu geldi: Gun Rush
İlginizi Çekebilir