Red Dead Redemption 2 çıkış tarihi perakendeci tarafından sızdırıldı

Furkan Güler 29.12.2017 - 01:35
Oyunun net çıkış tarihi nihayet belli oldu.

Red Dead Redemption 2 şüphesiz şu anda oyuncuların en çok heyecanlandığı oyunlardan bir tanesi olmuş durumda. Rockstar Games'in yeni bombasının 2018 yılında çıkacağını hali hazırda fragmanlardan öğrenmiştik. Ancak yapımcı ekipten oyunun çıkış tarihi ile ilgili herhangi belirli bir tarih gelmedi. Fakat oyun çıkış tarihlerini sızdırması ile ünlü olan Danimarkalı perakendeci Coolshop, bu kez Red Dead Redemption 2'nin çıkış tarihini paylaştı.

Red Dead Redemption 2 çıkış tarihi perakendeci tarafından sızdırıldı

Bilmeyenler için hatırlayalım, Danimarkalı perakendeci Coolshop daha öncesinde de  Grand Theft Auto V'in çıkış tarihini sızdırmıştı. Yani kaynağımızın güvenilir olduğunu söyleyebiliriz. Paylaşılan bilgiye göre oyun 8 Haziran 2018 tarihinde raflarda yerini alacak.kaynağımızın güvenilir olduğunu söyleyebiliriz. 

Sadece PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak olan oyun, henüz PC platformu için duyurulmadı ancak oyuncular Red Dead Redemption 2'nin PC platformuna çıkacağına kesin gözü ile bakıyor. Hikaye açısından ilk oyunun öncesini anlatacak olan ikinci oyunda söylentilere göre ilk oyuna dair bol bol gönderme ile karşılaşacağız.

Yorumlar 31
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.12.2017 14:15
The last of us 2 yi oynarım ama joel ve ellie arasında hardcore ensest ilişki olacak...
hakanefe
hakanefe 3.01.2018 18:46
adamın fantazisi bu, böyle insanlar çok fazla ve artık kendilerinide açık etmekten çekinmiyorlar
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2017 15:40
kardeşim nasıl bi kafa yaşıyorsun anlamış değilim, birincisi ikisi arasında kan bağı yok, nasıl ensest ilişki oluyor, ikincisi adam ellie'yi kızı gibi görüyor nasıl sapık ruhlu bi insansın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2018 02:22
ne pc si red dead 2 pc ye çıkmaz rockstar sırf kosnol sattırmak için pc ye rdr 1 ide çıkarmadı boşa umutlanmayalım bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.12.2017 21:09
Mantık hatası: Hikaye açısından ilk oyunun öncesini anlatacak olan ikinci oyunda söylentilere göre ilk oyuna dair bol bol gönderme ile karşılaşacağız.
-----
Öncesini anlatacaksa nasıl ilk oyuna gönderme olur!!
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2017 12:12
oyuncuya gönderme yapıyor zamandan bağımsız bir durum
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2017 11:36
ilk oyundaki karakterin çocukluğu, ailesi falan gösterilebilir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flipflop
Flipflop 30.12.2017 21:53
Cook var daha
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.12.2017 12:45
Oyun dinamiklerinde ve grafiklerinde ve animasyonlarında gta 5 in ötesinde bir iyileştirme olmaması tek kötü tarafı sanırım.İnsan yenilikçi birşeyler bekliyor açıkçası.Sizcede o intibayı bırakmadımı arkadaşlar bir el atın cevap verin şu gariban kardeşinize?
MK Okuru
MK Okuru 30.12.2017 12:04
Grafikleri motor hazırlamıyor arkadaşım.
MK Okuru
MK Okuru 30.12.2017 02:13
Gameplay yokki nasıl anladın?
matrix
matrix 30.12.2017 02:08
Öncelikle ilk tanıtımında, sadece atmosferi gösteren bir teaser geldi. Sonra gelen 2. videoda hikaye odaklı bir tanıtım oldu. Şimdi, oynanış görmediğimiz için dinamikler hakkında birşey söylemek doğru olmaz. Grafikler konusunda ise, konsollarda kaç piksel çalışacağı, kaç fps olacağı ve son halinin nasıl olacağını bilmiyoruz. Bize gösterilen kırıntılardan yola çıkarsak, bu gördüğümüz görselin daha iyisini görmemiz mümkün çünkü oyunu yapan firma Rockstar, düşüş görmemiz mümkün çünkü arkasındaki patron 2k, hal böyle olunca, oyun dünyasının şuanki durumundan dem vuracak olursak, yani oyunu fiziksel olarak satın alıp, bir kısmını internetten indirip yüklemesinden bahsediyorum, hiç iç açıcı şeyler olmuyor. Kutu açma muhabbetininde bir Rockstar oyununda bulunacağının doğrulanması, her ne kadar usturuplu olacağından emin olsamda yakıştıramadığım bir unsur olduğundan, bu oyun çıkınca alacağım intiba gelecekte çıkacak olan yeni GTA oyunu için endişe verici. 2k mafia gibi bir seriyi acımadan kirleten bir firma ama Rockstar başka bir cumhuriyet ve onların yapacaklarına 2k karışma cürretinde ne kadar bulunabilir sorusunu malesef bilemeyiz. Şimdi baya bi uzattıktan sonra lafı, "yenilikçi" sözüne gelelim, Rockstar Ubisoft gibi sadece formuller üzerinden gitmez, her oyununda yeni bir şeylerle gelir. Bunu izlediğimiz videodan göremesekte söylentilerden gidebiliriz, yani bu sefer bi gelecek bi geçmişi oynayacakmışız söylentileri gibi. Bir zamanlar GTA 5 te 3 karakter olacak söylentileri gibi. Ve rockstar süprizlerini her zaman son dakikaya saklar. Şuanda bu oyunun yapım aşamasındaki tüm gelişmeler tam bir Rockstar havasında meraktan kudurturcasına geçiyor. Yani bu adamlardan 1 saat oynanış göremeyiz. Zaten bunu yaptıkları an Rockstarda bitmiş diyebiliriz. Tek korkum 2k 'nın, konaminin Kojimaya ettiği gibi bir şeyler etmemesi. Ama edemez 65 milyon stan bir GTA 5 ten sonra bu adamların bitmeyen oyun yapabildiğini ve satışının bir türlü kesilmeyen oyun yapmada güvendiklerini düşünüyrm
Polack47
Polack47 29.12.2017 16:39
Açıkçası grafik konusunda, ne aşırı fotorealistik ne de aşırı oyun duran bir grafiğe sahip bir motor. Yani ayrıntıları güzel, renk paleti gerçeğe yakın ama yine de sana "ben oyunum" diyen bir noktada. Yani tam kıvamı denir ya, öyle bir şey. Gece gündüz döngüsünde de ayrı ayrı manzaralık anlar çıkabiliyor. Bu motoru ve bu motorun özelliklerini tabii ki kullanacaklar. Yıllardır belli bir kesimin çalıştırabildiği o Unreal, CryEngine gibi motorlar hangi oyunda son gücüne kadar kullanılabiliyor? Kullanılmayacaksa ne gerek var gerçek üstü görüntülere?

Dediğim gibi eskimedi ve eskimemesi de gayet iyi. Zaten illaki düzeltmeler yapılmıştır bunu oyun çıkınca daha iyi fark ederiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead Redemption 2 çıkış tarihi sızdırıldı
İlginizi Çekebilir