Red Dead Redemption 2 birden fazla özel sürüm ile piyasada olacak

Hürkan Çalışkan 7.05.2018 - 14:41
Oyunu bekleyenler için seçenek sayısı artıyor.

Rockstar Games, ellerinden çıkan vahşi batı temalı son bombası Red Dead Redemption 2 için birden fazla özel sürümün piyasada yer alacağını doğruladı.

Red Dead Redemption 2 için en az iki sürüm görebiliriz

Bildiğiniz gibi Rockstar, genellikle oyunları için özel baskılar ve sürümler çıkarmıyor. Ancak bu sefer Red Dead Redemption 2’ye özel en az iki özel sürüm görme ihtimalimiz var. Normalde özel sürümler genelde dijital, bazen de fiziksel  olarak oyuna küçük eklemeler içeren daha pahalı sürümler olarak piyasada yer alıyor. Tıpkı Ubisoft’un oyunlarında genelde yaptığı gibi posterler, figürler veya oyun içerisinde dahil olacak bir ek paket olarak oyuna yansıyor.

Rockstar, özel sürümler ile ilgili geçen hafta oyunun yeni ekran görüntülerini gösteren bir blog gönderisinin sonuna küçük bir ipucu bıraktı. Tabii ki söz konusu özel baskılar ve genel olarak Red Dead Redemption 2 ile ilgili daha fazla bilgiyi Haziran ayında gerçekleşecek E3 fuarı ile birlikte öğrenebiliriz.

Sonuç olarak Sony, söz konusu özel sürüm ve ek paketler ile ilgili gerekli açıklamayı Rockstar temsilcilerine bırakmış gözüküyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead Redemption 2 için birden fazla özel sürüm geliyor
İlginizi Çekebilir