Rising Storm 2: Vietnam bu hafta sonu için Steam üzerinde bedava

Hürkan Çalışkan 1.06.2018 - 17:15
Oyunu hafta sonu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Tripwire Interactive tarafından Unreal Engine grafik motoru ile geliştirilip aynı zamanda yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunu Rising Storm 2: Vietnam bu hafta sonu için Steam üzerinde ücretsiz oldu.

Rising Storm 2: Vietnam hafta sonu bedava

2017 yılında piyasaya sürülen Rising Storm 2: Vietnam çok oyunculu olarak 64 kişilik savaşları destekliyor. Oyunda Amerika Birleşik Devletleri Ordusu ve Deniz Kuvvetleri, Kuzey Vietnam Ordusu, Ulusal Kurtuluş Cephesi, Avustralya Ordusu ve Vietnam Cumhuriyeti Ordusu gibi kendine ait silahı ve yeteneği olan altı farklı ordu yer alıyor.

Aynı zamanda oyunda Tüfekler, tabancalar, alev püskürtücü ve roket atar gibi 50’den fazla silah hali hazırda mevcut. Ayrıca oyun içerisinde Huey, Cobra, Loach ve Bushranger gibi çeşitli helikopterler de yer alıyor. Rising Storm 2 : Vietnam bunların yanı sıra 20’den fazla harita, üç farklı oyun modu, asimetrik savaş ve yüzlerce karakter özelleştirme seçeneğini oyunculara sunuyor.

Rising Storm 2: Vietnam oyununu merak ediyorsanız ve denemek istiyorsanız Steam üzerindeki hafta sonu fırsatını değerlendirerek oyunu indirip iki gün boyunca istediğiniz kadar inceleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rising Storm 2: Vietnam hafta sonu için Steam'da ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir