Rocket League'de Nintendo havaları

Hakan Hervenik 24.08.2017 - 14:47
Rocket League'in Nintendo Switch versiyonunda Super Mario ve Metroid temalı arabalar bulunacak.
Bağımsız yapımcı ve yayıncı Psyonix, bugün yaptığı duyuru ile Nintendo'ya özel arabaların Rocket League'in Nintendo Switch versiyonuna çıkış yapacağını duyurdu. Rocket League'in Aralık ayında Nintendo Switch'e çıkış yapacağı zaman eklenecek olan arabalar arasında malesef Waluigi temalı arabalar yok.

Mario, Luigi ve Metroid temalı arabalar oyuna eklenecek. Rocket League'i Switch konsolunuz için satın aldığınız zaman ücretsiz olarak verilen arabaların isimler Mario NSR, Luigi NSR ve Samus' Gunship. Mario NSR ve Luigi NSR, karakterlerin renklerine göre şekillenmiş. Turuncu takımda bulunduğunuz zaman Mario NSR, mavi takımdayken ise Luigi NSR'ı kullanabileceksiniz. Öteki taraftan, Samus' Gunship Metroid serisindeji ikonik karakteri esas alınarak yapılmış. Turuncu ve mavi takıma özel iki farklı renge sahip olacak olan araba, Varia Suitslere benzetilecek.

Rocket League'de Nintendo havaları
Mario NSR ve Luigi NSR arabaları özel "Super Star" boostuna, Samus' Gunship içinse "Wave beam" boostuna sahip olacak. Beklediğiniz üzere, bu arabalar Nintendo Switch versiyonuna özel olacak. Rocket League, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için mevcut. Switch versiyonu ise Aralık ayında yayınlanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rocket League'de Nintendo havaları
İlginizi Çekebilir