Mod yapımcıları S.T.A.L.K.E.R.'ı bir başka yapmayı başardılar

Mehmet Atilla Turan 14.05.2018 - 19:28
Mod yapımcıları harika işler çıkarmaya devam ediyor.

Sıkı bir oyuncu kitlesine sahip olan S.T.A.L.K.E.R. serisi, hem acımasızlığı hem de karanlık hikayesi ile herkesin dikkatini çekebiliyor. Uzun süredir devam eden bu serinin popüler oyunlarından biri olan Call of Pripyat, şu ana kadar gelişmiş en iyi S.T.A.L.K.E.R. yapımlarından biri. PC'de bulunması ile beraber zaten güncel bir mod kitlesi bulunuyor. Son eklenen grafik modu ise Call of Pripyat'a geri dönmeye değer kılıyor.

Post-apoliptik zamanlara bir de farklı gözden bakın

Moda kendi isimi koyan ABR, moddb sayfasında oyunculara ücretsiz olarak veriyor. Mod adına da birkaç video ekleyen ABR, en azından oyuncuları nasıl bir korku ve dehşet dolu anların beklediğini gösteriyor. Yayınladığı fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.


S.T.A.L.K.E.R.'ın oyuncu kitlesinden büyük bir saygı kazanan ABR, modun yapımında bir hayli zorluk çektiğini ve halen üzerinde çalıştığını belirtti. Call of Pripyat'ın kendine has özelliğini ve temasını korumak için ise oyuna herhangi bir yeni görev, kişi veya görev eklememiş bulunuyor, fakat yine de oyunu değişik kılacak gece görüşü ve güçlü hava kondisyonları eklenmiş. Modu daha da fazla merak edenler için ise ABR, 16 dakikalık bir oynanış videosunu kanalına yükledi.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2018 00:42
Off tekrar oynayasım geldi. Neden Stalker 2 gelmedi nedennnnnn noolur stalker 2yi yapııınnnn
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2018 23:37
Vay be.. 2007'de ilk oyunu korka korka ne oynamıştım.. Şahane idi başyapıttı. Şunu yeni nesile remake vs yapın da bi oynayak be :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
S.T.A.L.K.E.R.  daha önce hiç bu kadar muhteşem görünmemişti
İlginizi Çekebilir