Saint Seiya, Netflix sayesinde yeniden yapılıyor

Furkan Güler 10.08.2017 - 14:53
80'lerin en çok sevilen anime serisi Sainty Seiya ekranlara geri dönüyor.
80'lerde yayınlanarak büyük izleyici kitlesine ulaşan fantastik konuya sahip Saint Seiya, Netflix sayesinde yeniden yapılacak. 1986 ve 1989 arasında yayınlanan sezonlarının yeniden yapılacağını açıklayan Netflix, bu projeyi Toei Animation stüdyosuna emanet ettiğini belirtti. Dragon Ball, Yu-Gi-Oh, One Piece ve Sailor Moon gibi büyük anime yapımlarını üstlenen stüdyoya böylesine güzel bir projenin tekrar emanet edilmesi oldukça hoş bir durum olmuş. Eski Saint Seiya animelerinin yapımını da üstlenen stüdyoya falar oldukça güveniyor.

Saint Seiya, Netflix sayesinde yeniden yapılıyor
Eski hikayenin aynısını sunacak olan yeni seride yine kahramanlarımız ile Yunan tanrılarını bir arada göreceğiz. Knights of the Zodiac: Saint Seiya adını alacak olan seri, 30 dakika uzunluğunda olacak ve 12 bölümden oluşacak. Netflix yöneticileri, izleyicilerin ilgisine bağlı olarak ikinci sezonu getirebileceklerini belirtti.

Diğer bir yandann Yoshiharu Ashino'nun yönetmenlik koltuğuna oturacağı seriye ait ilk poster de yayınlandı. Yayınlanan posterse tanrı katili Pegasus Seiya ve Athena'yı yan yana görebiliyoruz. Serinin çıkış tarihi şimdilik belli değil ancak önüzmüdeki sene sonuna doğru serinin ilk bölümleri ile karşılaşabiliriz. Bakalım yeni nesil Saint Seiya, genç izleyicilerini memnun edebilecek mi?
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
carmalone
carmalone 11.08.2017 11:07
İyi oldu netflixin bu işe de el attığı. Çekilecek animasyonlarla ilgili bir video yayınlamışlardı projeler gayet iyi gözüküyor, castlevania gibi başarılı olur hepsi umarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2017 08:16
Yeninelip 2 sezon yayınlandı zaten .hatta haber görselindeki foto ona ait dimi? ben mi yanlış biliyorum? Tabi 2 sezonla hikayeyi yarın bırakmışlardı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Saint Seiya, Netflix sayesinde yeniden yapılıyor
İlginizi Çekebilir