SCUM'a ait yeni mekanikleri gösteren bir video yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 12.02.2018 - 18:34
Hava koşullarından sonra sıra kullanıcıda bulunan özelliklerde.
Devolver Digital, diğer yapımcılar gibi, artık sürekli gördüğümüz hayatta kalma türünde bir yapım üzerinde çalıştıklarını belirtmişti. Fakat bu sizi hemen negatif düşüncelere çekmesin, Devolver Digital, aslında projelerinin üstünde yoğun olarak çalışıyor ve topluluğun önerilerine de bir hayli açık. En son hava koşulları ve ıslanma ile alakalı bir video yayınladıktan sonra, şimdiki konuları koşma ve hareket etme ile alakalı oldu.

Yapımın gerçekçi olması için her şey göz önünde bulunduruluyor.

Su ve ıslaklığın oyuncular üstündeki etkisinden sonra başka bir video ile SCUM'ın gerçekçi mekaniklerinden biri daha oyunculara gösterildi. Videoda görüldüğü gibi karakter yapısı, ağırlığı, inceliği ve sahip olduğu ekipmanlar ile pencerelerden geçme veya duvardan atlamaların hızlı değişiyor. Bununla beraber, videoda üzerinde çalışılan iki mekanik daha oyunculara gösterildi.


Pre-Alpha aşamasında olan SCUM, gün geçtikçe daha da geliştiriliyor. Üzerinde çalışılan ve topluluktan istenilen mantıklı bir öneri, yapımcıların dikkatini çekti. Hayatta kalma oyunlarında üçüncü ve birinci kişilerden bakışta bir değişim olmaz, fakat oyunculardan bir kaçı, bunun adil olmadığını belirttiler. Devolver Digital ise, üçüncü kişiden bakıldığında görüntünün netliğini kaybetmesi için özel bir mekaniği SCUM'a ekledi.

SCUM, şu sıralar Devolver Digital ve seçilmiş oyuncular tarafından kapalı betada test ediliyor. Yapımın çıkma tarihi ise 2018'in ilk çeyreği olarak gösterildi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 12.02.2018 20:32
Koşma animasyonu daha iyi olabilir onun dışında şuanda çok güzel duruyor.Lakin hala daha hiç bir geliştirici karakterin yana ve çapraza doğru koşuş animasyonunu gerçekçi yapamıyor oysaki diğer animasyonlar gibi bu kadar zor olmamalı onlar için.
Kalan Karakter: 300 Gönder
SCUM'ın yeni özelliklerini gösteren bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir