Sea of Thieves'in gelecek planları belirsizliğini koruyor

Furkan Güler 23.03.2018 - 13:14
Oyunun geliştiricileri, ilerleyen dönemlerde oyuna neler ekleneceğine daha karar vermemişler.

Video oyun dünyasının tecrübeli stüdyosu olan Rare'ın yeni oyunu Sea of Thieves, geride bıraktığımız günlerde oyuncuların karşısına çıktı. Microsoft'un dağıtımcılığını üstlendiği ilgi çekici yapım, tüm kitleler tarafından beğenilmese de genel olarak oyuncuları memnun etti. Ortalama inceleme puanlarına sahip olan oyunda açık denizlerde korsancılık temasının içine giriyoruz. Geliştirici stüdyonun önde gelen isimlerinden olan Craig Duncan, yabancı basın ile yaptığı röportajda oyunun geleceğinden bahsetti. Hatırlayacağınız üzere Rare, oyunu piyasaya sürmeden önce Sea of Thieves'i devamlı olarak güncel tutacağının altını çizmişti.

Gelecekte dönemlerde Sea of Thieves'te oyuncuları neler bekliyor?

Ancak Duncan'ın açıklamalarına bakılırsa, Sea of Thieves'in gelecek planları biraz belirsiz durumda. Keza röportajda oyunun geleceğine dair bir soru alan Duncan, daha çok oyunda beliren hataları düzelteceklerini ve markayı büyütmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını açıkları.

Kaçamak cevaplar ile soruyu geçiştiren tecrübeli geliştiricinin aksine oyuncular, daha somut bir cevap bekliyordu. İçerik bakımından kısıtlı olduğu için Sea of Thieves'in yeniden oynanabilirliği çoğu oyuncuyu sıkabiliyor. Xbox One ve PC platformunda çapraz oynama desteği sunan oyun, bakalım ne kadar satabilecek?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.03.2018 23:00
overrated,sağolsun bizim youtube ve bu süper oyun dahi kanallarımız hep bu tarz şeyleri eleştirirler ama ilk kendileri oynayıp reklamını yaparlar bu oyunların,bizim oyun medyasıda böyle bir cahil işte,sizi tezin ediyorum ama böyle sektörün başındaymış gibi görününlerinde bir halttan anladığı yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.03.2018 15:34
Kısacası başlamadan biten serüvenlere bir yenisi daha eklendi. Balon patladı. Milletin o kadar para verip sandık taşımaktan başka bir şey vermediği için oyunu bırakmaya başlamışlar bile.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sea of Thieves'in gelecek planları belirsizliğini koruyor
İlginizi Çekebilir