Sea of Thieves'in kapalı betası yaşanan sorunlar yüzünden uzatıldı

Furkan Güler 26.01.2018 - 15:01
Uçsuz bucaksız denizleri biraz daha fazla seyretme şansı bulacağız.

Microsoft'un desteği ile Sea of Thieves'i geliştiren Rare, hali hazırda devam eden kapalı beta sürecini uzattığını açıkladı. Windows 10 platformunda yaşanan oyuna giriş sorunlarını neden olarak gösteren geliştirici ekip, kapalı betayı 31 Ocak tarihinde sonlandıracak. Oyuncuların şikayetlerine kulak veren Rare, bu kararı ile oyuncuları oldukça mutlu etti. Video oyun dünyasının gelmiş geçmiş en iyi deniz efektlerini ortaya koyan geliştirici ekip, halen oyunun tam sürüme geçtiğinde içerisinde ne gibi içerikler bulunduracağını açıklamadı. İçerik ve karakter geliştirmenin sınırlı olmasından şikayetçi olan oyuncular bu yüzden Sea of Thieves hakkında biraz kaygılı durumdalar. 

Sea of Thieves'in açık betası uzatıldı

Eğer oyunun beta sürecine davet edilmediyseniz, oyunu ön sipariş vererek erkenden deneyebilirsiniz. Xbox One ve Windows 10 platformlarında çapraz olarak çalışan oyunun kapalı beta süreci oldukça beğenildi. Çevrimiçi deneyimi hikaye ile birleştiren Rare ekibi, oyuna ekip arkadaşlarınız ile birlikte gidebileceğiniz yüzlerce görev eklemiş durumda.

Diğer bir yandan oyunun açık betasının da olacağı söyleniyor. Bu yüzden eğer kapalı betaya katılamamış ve oyunu satın almadıysanız üzülmenize gerek yok.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2018 18:23
allahını severseniz bu fiyat ne oyun altın olsa yine almam cd project gibi firmalar lazım artık piyasaya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2018 11:25
açık beta değil kapalı beta bi haberi doğru girseniz şaşarım bu mesajıda silip öyle düzeltirsiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sea of Thieves'in kapalı betası uzatıldı
İlginizi Çekebilir