Sertifikalı Unity geliştiricisi olmak için yeni bir fırsat daha

Furkan Güler 17.05.2018 - 13:27
Bahçeşehir Üniversitesi, konuyla alakalı yeni bir sınav daha düzenliyor.

Geçtiğimiz ay duyurusu yapılan Bahçeşehir Üniversitesi'nin Unity eğitim programı yakında başlıyor. Ülkemizde video oyun geliştirmeye destek veren nadir eğitim kurumlarından bir tanesi olan Bahçeşehir Üniversitesi, Unity Authorized Training programı adı altında öğrencilerine Unity oyun motorunu kullanmayı öğretecek. İlk sınavı 12 Mayıs tarihinde yapan Bahçeşehir Üniversitesi, ikinci sınav için tarih verdi. 23 Haziran 2018 Cumartesi günü düzenlenecek ikinci Unity Certified Developer Exam sayesinde video oyun geliştirmenin temellerini atabilirsiniz.

Sertifikalı Unity geliştiricisi olmak için yeni bir fırsat

Özellikle bağımsız oyun sektöründe yaygın olan Unity oyun motorunun üstüne ek olarak kendi yeteneklerinizi de eklerseniz, kendi oyununuzu bile yapabilirsiniz. Ülkemizde minik adımlar ile ilerleyen ancak büyük bir potansiyele sahip olan video oyun kültürü, umarız bu tarz atılımlar sayesinde olduğundan daha büyük bir hale gelir. Diğer bir yandan son yıllarda mobil platformlarda da tercih edilen Unity, eğer mobil platforma oyun geliştirmek istiyorsanız da tercih edebilirsiniz.  Katılma ücreti 170 dolar olan sınava kendinize güveniyor ve video oyun geliştiriciliğini ciddi bir meslek olarak düşünüyorsanız girmenizi öneriyorum. Sınava katılım formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 08:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2018 17:39
fakirler cahil kalsın zenginler öğrensin bilgili olsun , ülkede yapılmak istenen uygulanmak istenen sistem tam olarak bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2018 08:52
759TL ödicez bir sınav için yani. dolar kuru az olsaydı hiç düşünmeden katılırdım çünkü bende unity kullanıyorum 3 senedir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2018 00:19
Ulan sertifikamı satıyorlar yoksa senin yeteneğini ölçüp ona göre alıp eğiticeklermi seni belli değil bune arkadaş yine bir kesimin sırtı sıvazlanıyor. Toplumdan biri olarak bu siteyi takip etmesem haberim dahi olmaz böyle bişeyden belki benim öğrenme isteiğim var bana kim eğitim verecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sertifikalı bir Unity geliştiricisi olmak için kayıtlar başladı
İlginizi Çekebilir