Beğenilen Avengers üyesi Hawkeye, müzik kariyerine başladı

Furkan Güler 12.10.2018 - 11:55
Jeremy Renner'ın sesi hiç fena değilmiş.

Hollywood'da başarılı bir kariyeri bulunan Jeremy Renner, The Avengers filmi sayesinde dünya çapında daha da bilinir bir hale gelmişti. Son olarak Tag filmiyle hayranlarının karşısına çıkan Renner, bu kez ünlü DJ Sam Feldt ile birlikte Heaven isimli şarkıya imza attı. Şarkının internette yayınlanmaya başlamasıyla Twitter'dan olumlu yorumlar almaya başlayan Jeremy Renner, kendisine gelen eleştirilerden oldukça memnun durumda.

Hawkeye'ın şarkı performansı beğenildi

Hawkeye rolüyle daha da ünlü bir hale gelen Renner, muhtemelen bu kez Avengers 4 filminde karşımıza çıkacak. Infinity War'da gözükmeyen Hawkeye'ın, bir sonraki Avengers filminde büyük bir rolü olması bekleniyor. Yine de Thanos'un saldırısından sağ kurtulup kurtulmadığı belli olmayan kahramanımız, bakalım Avengers 4'te nasıl geri dönecek?

Yayınlanan şarkıdaysa Renner'ın sesiyle oynanmadığı belirtiliyor. Ancak Renner'ın sesi stüdyo kaydı olduğundan oyuncunun bazı sevenleri bu sesin Renner'ın çıplak sesi olmadığına inanıyor. Muhtemelen kendisi ilerleyen dönemlerde katıldığı canlı TV şovlarından bir tanesine şarkıyı seslendirecektir. Peki sizce şarkı nasıl olmuş? Renner'ın sesi bu tarz müzikler için uygun mu?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2018 11:58
Bu karakter de en zorlama, en gereksiz karakterlerden yaa. Millet uçuyor, zıplıyor, orasından burasından süper güç adı altında bişeyler çıkarıyor; bunun da tek icraatı ok atmak! Sorarlarsa ortamlarda kahramanım dersin, kim bilecek? Civil War filminde çok emanet gibi duruyordu, sanki fasulyeden gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sevilen Avengers üyesi Hawkeye, müzik kariyerine başladı
İlginizi Çekebilir