Sevilen korku oyunu Layers of Fear, Nintendo Switch'e geliyor

Ersin Kılıç 8.02.2018 - 11:41
Oyunun yenilenen sürümü Switch için çıkacak

Nintendo Switch son dönemin en başarılı oyun konsollarından birisi ve Layers of Fear ile birlikte oyun kütüphanesini de genişletmeye devam ediyor. Konsola yeni çıkan oyunların yanı sıra daha önce oynadığımız bazı oyunların Switch versiyonlarını da görmeye başladık. Layers of Fear ise aldığı bazı yenilikler ile birlikte diğer oyunlardan biraz ayrılıyor diyebiliriz.

Layers of Fear: Legacy geliyor

Layers of Fear: Legacy adı ile çıkacak olan oyunun 21 Şubat itibari ile Nintendo eShop üzerinden yayınlanacağı açıklandı. Oyunun fiyatı ise 19.99€ olarak listelenmiş. Fiyatının diğer oyunlara oranla gayet uygun olduğunu söyleyebiliriz. En azından çoktan çıkmış oyunları Switch'e çok daha fazla fiyata çıkaran firmalara da bir örnek olabilir.

Layers of Fear, 2016 yılında PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya çıkmış ve olumlu yorumlar almıştı. Akıl sağlığını kaybeden bir ressamı yönettiğimiz oyunun Nintendo Switch versiyonunun bazı iyileştirmelere sahip olacağı ve bu konsola özel olarak yeniden elden geçirildiği de belirtilmiş. Oyunda ayrıca Inheritance indirilebilir içeriğinin olacağını da belirtelim. Switch versiyonu için yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sevilen korku oyunu Layers of Fear, Nintendo Switch'e geliyor
İlginizi Çekebilir