SFV oyuncusu, turnuvada kazandıklarını bağışladı

Mehmet Atilla Turan 11.09.2017 - 11:53
Yüklü miktarda bir para, fırtınada zor duruma düşenlere yönlendirildi.
Şu sıralar popüler olan e-spor sekmesinde çok yüksek miktarda paralar dönüyor. Kazananlara onbinlerce dolar kazandıran bazı turnuvalarda herkes kupayı ve para ödülü kapmak için elinden geleni yapıyor. DreamHack, bu önemli turnuvalardan biri olarak sayılıyor. DreamHack Güz dönemininde bulunan Street Fighter V turnuvası ise bir hayli çekişmeli geçti. DreamHack, aynı zamanda Counter Strike: Global Offensive, Super Smash Brothers 4, Hearthstone ve Starcraft II gibi oyunların rekatbetçi modlarını da bulunduruyor.

Street Fighter V turnuvasını kazanan Du "NuckleDu" Dang, kazandığı tüm para ödülünü şu sıra Amerika'da şiddetle yaşanan fırtınanın mağdurlarına bağışladı. Yaklaşık 10.000$ gibi bir miktar para kazanan profesyonel Street Fighter V oyuncusu, hiçbir ayrım yapmadan parayı "Irma Fırtınası'ndan Korunma" adlı sekmeye yöneltti. Sadece tek oyuncu ile kalmayan bu yardım, daha öncesinde Bungie tarafından da yapıldı. Destiny 2'nin çıkması ile beraber gelirlerin büyük bir kısmı fırtınadan sığınmaya çalışanlara yardım amaçlı bağışlandı. Büyük yapımcılarla durmayan bu bağışlar, her çeşit Twitch yayıncısı tarafından destekleniyor.



En azından oyun topluluklarının insanlara yardım etmesini görmek bir hayli güzel.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2017 19:18
iyi güzel de dünyada o kadar zavallı ve çaresiz insan mağdur o kadar müslüman mağdur hiç umurlarında değil nedense batı ülkelerinde birşey olunca.. bir garipliktir gidiyor.. çocuklar iyi niyetli birşey demiyorum ama böyle bir zihniyet yayılmış maalesef dünyada..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2017 16:58
Kafalarına atom bombası gömenlere yardım yapar ama Arakanlılara yardım yapmaz. Asimilasyon dedikleri bu olsa gerek..
Kalan Karakter: 300 Gönder
SFV oyuncusu, turnuvada kazandıklarını bağışladı
İlginizi Çekebilir