Shadow of War'un Orc kabilelerinden Feral Tribe görücüye çıktı.

Hakan Hervenik 13.09.2017 - 11:11
Yaz, Warg'ını kendi getirecek.

Monolith Productions ve Warner Bros, Interactive Entertainment, yayınladıkları yeni video ile Middle-earth: Shadow of War'un yeni Orc kabilelerinden Feral Tribe'ı taınttı. Bununla birlikte açıklanan beşinci Orc kabilesi oldu.

Avcı Orc kabilesi Feral Tribe

Oyunun çıkışı ile birlikte Mordor'da yedi adet Orc kabilesi olacağı Monolith tarafından açıklanmıştı. Bunlardan açıklanan dört tanesi ise, düşmanlarına korku salan Terror Tribe, teknolojiye düşkün Machine Tribe, altın ve içki hastası Marauder Tribe, ve benim deyişimle ninja Orc'lar olan Dark Tribe.  Beşinci kabile olarak duyurulan Feral Tribe, avcılık ile ilgileniyor. Graug'lar, caragor'lar, drake'lerve diğer yaratıkların arasında yaşayan bu kabile, giyimlerini, zırhlarını ve silahlarını avladıkları yaratıklardan yapıyor. Aynı zamanda bu yaratıkları kullanmayı da bilen Feral Tribe, savaş alanında büyük bir güce sahip olabiliyor.

Yayınladıkları videolar ve reklamlar ile daha çıkmadan oyunculara her şeyi verdikleri konusunda eleştirilen Monolith ise, bu sadece oyunumuzun küçük bir yansıması dedi. Middle-earth: Shadow of War, 10 Ekim'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Yayınlanan Feral Tribe videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 21:10
Sağ olsunlar tüm onu çıkmadan bitirdik
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow of War'un Orc kabilelerinden Feral Tribe görücüye çıktı.
İlginizi Çekebilir