Shadow of War'un yan görevlerini çok seveceksiniz

Furkan Güler 12.09.2017 - 13:56
Shadow or War'un hikayesini sevmeyen oyuncular için güzel haberlerimiz var.

2017 yılının en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan Middle - earth: Shadow of War, Lord of the Rings hayranlarını fantastik bir maceraya çıkarmak için geliyor. İlk oyunundan sonra hikaye ısmında eleştiri bombardımanına tutulan seri, oynanış mekanikleri sayesinde kötü olduğu tarafları kapatabiliyordu. Oyunun çıkışına az bir zaman kala Monolith, Shadow of War hakkında bilgi vermeye devam ediyor. Söylenilenlere göre Shadow of War'un yan görevleri ve hikayeleri, ana senaryodan daha güçlü olacak.

Shadow of War'un yan görevlerini çok seveceksiniz

Özellikle hikayeye eklenen yan karakterlere dikkat geçen geliştirici ekip, Talion'un yan karakterler ile olan ilişkisinin çok güçlü olduğunu söyledi. İlk oyunda karşımıza çıkan Nemesis sistemini daha da geliştirildiğini söyleyen başarılı geliştiriciler, ikinci oyunda Nemesis sisteminin hikayeye daha fazla etki edeceğini belirtiyorlar. 

Shadow of War'un yan hikayeleri daha güçlü olacak.

Özellikle oyunun pusu sistemine dikkat çeken Monolith, orcların artık açık dünyada yaptığımız eylemleri izleyeceğini ve bu eylemlere göre bize pusu kuracağının altını çiziyor. Şahsen söylenen teoriler pratiğe dökülürse, Shadow of War'un en eğlenceli kısmı bu olabilir. Son olarak oyunun 10 Ekim tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkacağını hatırlatalım.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
harun_animesever
harun_animesever 15.09.2017 02:44
baya güzel olucak gibi beklediğim bi oyun ilk oyunda güzeldi (hikayesi değil çünkü hikayesi yoktu adam akıllı) ilk oyunun mekaniklerini dahada geliştirilip cilalanmış gibi görünüyor hadi hayırlısı umarım kaliteli ve güzel olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 15:40
ilk oyunun en zayıf yanı ana hikayesiydi. bunu geliştirmeyecekseniz devam oyununun ne anlamı kalıyor? kaldı ki yüzüklerin efendisi hikayesiyle ön plana çıkan bir seriydi..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 07:23
İlk oyundaki 3 büyük boss gibi düşmanlar yok, orklara karışık dalacaksın hepsi bu. Yani oyunda hikaye yok. Aylardır insanları buna alıştırmaya çalışıyorlar, yönlendiriyorlar. İlk oyun tuttu diye çıkıyor. Almayın aldırmayın kazıklanmayın. Yemişim yan görevlerini. Oyun komple yan görev.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2017 20:27
Tabi tabi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2017 18:39
oyun firmalarının satış pazarlaması için yaptığı en büyük hata beklentileri yüksek tutmak oyun güzel olsa bile beklentilerini karışalamadığı zaman hayal kırıklığı oluşuyor,oyunun güzel olacağından şüphem yok ama bu kadar fazla bilgi vermemeliler beklendiği gibi çıkmazsa ellerinde patlar sonra
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow of War'un yan görevlerini çok seveceksiniz
İlginizi Çekebilir