Shadowgun Legends oyununa Türkçe dil desteği de eklendi

Ersin Kılıç 7.08.2018 - 15:31
Mart ayında çıkan oyun için Türkçe dil desteği geldi

Shadowgun Legends artık tamamen Türkçe! MADFINGER Games, Shadowgun Legends oyununun tam yerelleştirmeye sahip bir Türkçe sürümünü yayınlıyor. Shadowgun serisinin yaratıcıları ve kendi adlarına 190 milyondan fazla indirme sayısına ulaşan bu bağımsız stüdyo uzun süredir Türkiye’de de çok popüler. 

Shadowgun Legends, Türkçe oldu

Oyunun Türkçe dil desteğine kavuşması ile ilgili bir açıklama yapan MADFINGER Games’in CEO’su ve Yaratıcı Yönetmeni Marek Rabas, “Türk hayranlarımızın büyük bir bölümü tarafından talep edilen Shadowgun Legends Türkçe yerelleştirmesini nihayet onlara sunabildiğimiz için gerçekten çok mutluyuz” dedi. “Topluluğumuza kulak verdik ve bu güncellemenin onların oyundaki deneyimlerini daha da güzelleştireceğini umuyoruz.” sözlerini sarf etti.

Shadowgun Legends oyunu hakkında

Shadowgun Legends, yüzlerce saat sürebilen eğlenceli içerikleri ve büyüleyici grafikleri olan yüksek teknik kaliteye sahip bir oyundur. Her oyuncu; oyunun ayrıntı dolu hikâye operasyonlarında, PvP Arenalarında ve arkadaşlarıyla katılabileceği işbirliğine dayalı grup maceralarında kendi Efsanevi karakterini oluşturabilir. Oyunun tüm bölümleri yerel dilde oynandığında çok daha iyi bir hâle gelecek, oyunculara daha çok eğlence sunacaktır. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2018 16:34
Nerden alıyoruz oyunu? Steam'de ya da konsolda göremedim... Telefon oyunuymuş yav bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2018 16:08
Videoda robotun testislerine reaktör koymuşlar. Enteresan...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadowgun Legends oyunu Türkçe dil desteğine kavuştu
İlginizi Çekebilir