Shaquille O’Neal'ın yeni oyununun çıkış tarihi belli oldu

Ersin Kılıç 6.04.2018 - 11:34
Shaq-Fu: A Legend Reborn ne zaman çıkıyor?

Dünyaca ünlü eski basketbolcu ve yeni yorumcu Shaquille O’Neal'ın oyunu Shaq-Fu: A Legend Reborn geçtiğimiz aylarda duyurulmuş ve oyun için ilk videolar da gelmeye başlamıştı. Aslında 1994 yılında Sega MegaDrive için çıkan Shaq Fu'nun devamı da diyebileceğimiz bu oyunun çıkış tarihi yeni bir video ile duyuruldu.  

Shaq Fu: A Legend Reborn geliyor

Daha önce Max Curse of Brotherhood ve Victor Vran gibi yapımlara imza atan Wired productions, Shaq Fu: A Legend Reborn oyununu duyurdu. Eski versiyona göre çok daha farklı bir grafik tarzını benimseyen oyunda yine Shaquille O'Neal'ı kontrol etme şansına erişeceğiz. Oyunun ilk videosuna baktığımızda ise dövüş anları dışında farklı dinamiklerin de oyuna eklendiğini görüyoruz. Kombo sisteminin ön plana çıkacağı bir oynanışa sahip olacak yapımın Katana, Shuriken ve beyzbol sopası gibi silahları da içereceği belirtilmiş.

Çıkış tarihi 5 Haziran 2018 olarak açıklanan Shaq Fu: A Legend Reborn'un PC, PS4, Xbox one ve Switch için geliştirildiğini de belirtelim. Oyunun yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 17:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2018 13:14
Güler yüzlü deve yalamış zenci abimiz bizim. Severiz, çıksın veririz bu leş oyuna para ;)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shaquille O’Neal'ın yeni oyununun çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir