Crash Bandicoot, yaklaşık yirmi sene sonra tekrar ana konsoluna geldi

Mehmet Atilla Turan 5.02.2018 - 14:11
Turuncu kahramanımız ilk defa PC'de mi bulunacak?

Belirlib bir süre boyunca sadece Playstation platformuna sadık kalan Crash Bandicoot, yapımcıları değiştikten sonra Xbox ve Gamecube platformlarına da geçiş yapmıştı. Şu ana kadar pek de unutulan oyunu olmayan serinin son ve resmi yapımı N. Sane Trilogy, Playstation 4'e damgasını vurmuştu. O sırada çıkan popüler oyunların alternatifi olarak bulunan Crash, eskisinde olduğu gibi çoğu oyuncuyu bazı bölümlerde sinirlendirmişti, fakat bu sinirlenme elbette kötü anlamda değildi.

Crash Bandicoot'un PC'ye gelme ihtimalleri fazlalaştı

Geçtiğimiz sene sadece PS4 platformu için çıktığını belirtmiştik. Activision ve Vicarious Vision tarafından çıkarılan N. Sane Trilogy'de, olduğu gibi asıl yapımcı olan Naughty Dog'dan bahsedilmiyor, bu da N. Sane Trilogy'nin diğer platformlarda da bulunabileceğinin bir kanıtı. Yakın zaman içerisinde film ve oyunlara ait figur, eşya ve poster satan GB Eye adındaki firmanın satış müdürü, Crash Bandicoot hakkında konuştu ve yapımın 2018 senesinde PC ve Nintendo Switch platformlarında bulunacağını belirtti.

Söylenti: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC ve Switch'e mi geliyor?


Umarız satış müdürü, bu tahminlerinde doğru çıkar. Geçen sene çıkan Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'nin sitemizdeki incelemesini ise buradan bulabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 18:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Söylenti: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC ve Switch'e mi geliyor?
İlginizi Çekebilir