Battlefront 2 Han Solo sezonu PS4, Xbox One ve PC için geliyor

Hürkan Çalışkan 11.05.2018 - 22:18
Battlefront 2 Han Solo sezonu PS4, Xbox One ve PC için geliyor

Star Wars Battlefront 2 geliştiricileri EA DICE ve Electronic Arts, yakın zamanda oyun için Han Solo sezonunu başlatıyor. Geliştirici, Solo: A Star Wars Story vizyona girmeden önce Battlefront 2’de PS4, Xbox One ve PC için Han Solo sezonu ile oyuna yeni içerikler eklemeye hazırlanıyor.

Jabba’s Palace Battlefront 2’ye geliyor

EA DICE, yeni gelecek Han Solo sezonunu iki parça halinde yayınlamayı planlanıyor.  Sezonun ilk ayağı 16 Mayıs’ta yani önümüzdeki hafta başlayacak. DICE ilk olarak, Star Wars Battlefront içerisinde yer alan Jabba’s Palace haritasını Battlefront 2 için getirirken, haritayı Blast, Heroes vs Villains ve Han Solo sezonu ile yeni gelecek olan Hero Showdown modlarında seçme şansını sunacak.

Hero Showdown modu, tıpkı Heroes vs Villains modu gibi ikiye iki savaşları temel alacak. İki tur halinde oynanacak oyun, ilk turu geçmeniz halinde yeni iki karakter seçmenizi sağlıyor ve bu konuda taktik ve zeka faktörlerini kullanmanızı öngörüyor.

Geliştirici, Return of the Jedi filminin açılış sahnesindeki bazı görünümleri de oyuna ekliyor. Lando Calrissian’ın Skill Guard ve Prenses Leia için de Boushh’un kıyafeti eklenecek. Bu kıyafetler oyun içi kredi ile alınabilirken aynı zamanda Night on Endor güncellemesi ile gelen kristaller ile de elde edilebilecek.

Ayrıca oyuna oyunculardan gelen talep üzerine Starfighter Custom Arcade modu da dahil edilecek. Böylece Starfighter ile kokpitte becerilerinizi geliştirirken, Rebellion X-Wing’lerin baş belası olabilecek ya da Millenium Falcon ile Starfighter’ları zor durumda bırakabileceksiniz.

Son olarak Han Solo sezonu, ikinci ayağı Haziran ayında daha fazla içerik ile karşımızda olacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2018 22:55
geçen bi girip neler değişmiş bakayım dedim bakamadım 10dk aradı dolu server bulamadı canım sıkıldı çıktım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2018 15:51
o el niye öyle
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Battlefront 2 için Han Solo sezonu çok yakında geliyor
İlginizi Çekebilir