Street Fighter bu sefer çok farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor

Kerem Koldakoç 9.04.2018 - 17:26
''Masaüstünü'' yerle bir etmeye hazır olun!

Bir çoğumuzun çocukluğunun efsaneleşmiş oyunlarından biri olan Street Fighter, çıkmasının üstünden onlarca yıl geçmiş olmasına rağmen bir şekilde gündeme gelmeyi başarıyor. Elektronik ortamlarda oynamaya alışmış olduğumuz oyun, bu sefer masaüstü versiyonu ile karşımıza çıkacak. Amerika merkezli bağımsız oyun yapımcısı Jasco Games, oyunun masaüstü versiyonu için Kickstarter'da bir kampanya başlattığını duyurdu. 

Street Fighter masa üstü oyunu geliyor

Kickstarter sayfasında verilen bilgilere göre Street Fighter: The Miniatures ismine sahip olacak oyun, yüksek kaliteli boyanmış figürlerden oluşacak. Oyundaki amacımız ise tahmin edebileceğiniz gibi, favori karakterimiz ile diğer oyuncuları dövmek.

Her masasüstü oyunda olduğu gibi kartlar ve zar ile oynanacak olan Street Fighter: The Miniatures, yok edilebilir üç boyutlu savaş alanına sahip bir çok haritayı da beğenimize sunulacak. VS modu, Free For All modu ve Takım Oyunu modu gibi oyun seçenekleriyle karşımıza çıkacak olan oyuna, 140 dolar ve daha fazlasını bağışlayan kişiler arasında olursanız üç oyuncunun birleşerek güçlü bir boss oyuncuyu yenmeye çalıştığı Boss Modu'na da sahip olacaksınız.

Kickstarter'daki kampanyanın bitmesine henüz 28 gün varken, oyun belirlenen 400,000 dolarlık hedefini geçerek 626,000 dolarlık bir bütçeye ulaştı bile.

Oyunun hediye iceriklerine sahip olmak için belirlenen minimum bağış miktarı 80 dolar. Ama derseniz ki hayır ben tüm ekstralara, hediyelere ve özelliklere sahip olmak isteyen bir Street Fighter hayranıyım, o zaman minimum 280 doları gözden çıkarmanız gerekiyor. Henüz bu hediyelerin ve ekstraların neler olduğuna dair bir bilgi yok. Bu durum biraz riskli olsa bile, Street Fighter gibi bir oyun için bu risk göze alınabilir.

Jasco Games, Mega Man masaüstü oyununun Kickstarter projesinin altından başarıyla kalktıktan sonra, 2015 yılında Capcom ile partnerlik anlaşması sağlamıştı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2018 11:22
Modeller çok iyi duruyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2018 21:02
Yav Jasco Games isin bir kismi olayin herseyini 0 dan unlu youtuber Angry Joe ustlendi. Tum dizaynindan, oyunun mekaniklerine kadar. Onun projesi zaten. Youtube da o baslatmasaydi ilk gunden zor biterdi zaten. Sirada da Dragon Ball ve Mortal Kombat'i yapmak istiyor lisanslarini alip
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter bu sefer çok farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor
İlginizi Çekebilir