SW: Battlefront 2 dosyaları arasından General Grivous çıktı

Hakan Hervenik 9.11.2017 - 14:07
Star Wars: Battlefront 2'nin ilk sızan dosyası General Grievious'un üç boyutlu modeli oldu

Star Wars: Battlefront 2'nin kapalı alfasında sızan dosyalar arasında oyunda bulunacak tüm kahramanların listesi ortaya çıkmıştı. Star Wars: Battlefront 2'nin EA ve Origin Access'e çıkması ile birlikte, bu listedeki kahramanların çoğunu oyunda görüyoruz. Captain Phazma ve General Grivous bu listede bulunup oyuna aktarılmayan kahramanlar arasında. Geçtiğimiz ay Captain Phazma'nın oyuna ekleneceği zaten duyurulmuştu. Peki, General Grivous nerede? 

General Grivous, Star Wars: Battlefront 2'ye geliyor

Oyunun dosyalarında adı geçiyordu. Ancak, kendisi ortalarda yoktu. Oyunun EA ve Origin Access'e gelmesi ile birlikte, veri toplayıcı oyuncular oyunun dosyaları arasında General Grivous'un üç boyutlu modelini bulmayı başardı. Bu da demek oluyor ki eğer DICE karakteri oraya bilerek saklamadıysa, General Grivous'da ilerleyen zamanlarda oyuna eklenecek. Bu modele ulaşan Reddit kullancısı, hayranların özellikle istediği Obi-Wan Kenobi ile ilgili herhangi bir ize rastlamadığını da ayrıca belirtti.

SW: Battlefront 2 dosyaları arasından General Grivous çıktı

Star Wars: Battlefront 2, 17 Kasım'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak. Oyunun Deluxe versiyonuna sahip olan oyuncular ise oyunu 14 Kasım'dan itibaren oynayabilecekler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
SW: Battlefront 2 dosyaları arasından General Grivous çıktı
İlginizi Çekebilir