SW: Battlefront 2 için Kylo Ren oynanış videosu yayınlandı

Hakan Hervenik 2.11.2017 - 15:26
Kylo Ren'in yolu Battlefront 2 meydanlarına düştü.

Star Wars: The Force Awakens ile tanıştığımız bir garip Sith, Kylo Ren'in yolu Star Wars: Battlefront 2'nin meydanlarına düştü. Şimdiye kadar sadece oyunun yayınlanan fragmanlarında karşılaştığımız Kylo Ren için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Kısa bir video olsa da bizi Kylo Ren ile oynamak için yeri kadar ikna etti. Filmde kullandığı özelliklere benzer yeteneklere sahip olacak olan Kylo Ren, rakiplerini Force kullanarak kendine çekebilir veya hareketsiz hale getirip tek tek avlayabilir.

Star Wars: Battlefront II Kylo Ren oynanış videosu

Star Wars: Battlefront 2 hikayesi

İlk oyundan farklı olarak tek kişilik hikaye moduna sahip olacak olan Star Wars: Battlefront 2, bize Star Wars: Episode VI Return of the Jedi ve Star Wars: Episode VII The Force Awakens arasında geçen olayları anlatacak. Kontrol edeceğimiz karakter ise Iden Versio. İmparatorluğun en iyi askerlerden oluşan Inferno Squad'ın komutanı olan Versio, İmparator'un Death Star 2'de ölümünden sonraki son emrini yerine getirmeye çalışacak.

Rebellion'ın Endor'daki zaferinden sonra İmparatorluğun yıkılışını ve belkide nasıl The First Order haline geleceğini anlatacak olan oyunda kahramanımız ekibinden geri kalanlar ile Rebellion'ı yok etmeye çalışacak. İkonik Star Wars mekanları ve karakterleri ile karşılaşacağımız hikaye sırasında İmparator'un intikamını almaya çalışacağız.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
ugurlsm
ugurlsm 3.11.2017 15:11
Keşke başlığı olsaymış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2017 17:21
RSS saçmalama oluyor haberler ilk başda gozukmuyor tekrar linki guncelemek gerekiyor. RSS feed reader kullanıyorum baska sıtelerde bole olmuyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narutolga
Narutolga 2.11.2017 17:15
Mehmet Topal Oynanış videosu
Kalan Karakter: 300 Gönder
SW: Battlefront 2 için Kylo Ren oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir