SW: Battlefront 2 için Yoda oynanış videosu geldi

Hakan Hervenik 2.11.2017 - 14:08
Yoda sonunda karşımıza çıktı.

Star Wars: Battlefront 2 için gün saymaya devam ederken, her geçen gün yeni bilgiler gündeme gelmeye devam ediyor. Dün bahsetmiş olduğumuz gibi Battlefront 2'de bulunacak olan "Loot Box" sistemi tamamen değiştirilerek oyuncuların "Pay to Win" kaygısını gidermişti. Kötü günleri geride bırakan oyun, şimdi ise sevilen Jedi ustası Yoda için kısa bir video yayınladı.

Star Wars: Battlefront II Yoda oynanış

Star Wars: Battlefront 2 hikaye modu

İlk oyundan farklı olarak tek kişilik hikaye moduna sahip olacak olan Star Wars: Battlefront 2, bize Star Wars: Episode VI Return of the Jedi ve Star Wars: Episode VII The Force Awakens arasında geçen olayları anlatacak. Kontrol edeceğimiz karakter ise Iden Versio. İmparatorluğun en iyi askerlerden oluşan Inferno Squad'ın komutanı olan Versio, İmparator'un Death Star 2'de ölümünden sonraki son emrini yerine getirmeye çalışacak.

Rebellion'ın Endor'daki zaferinden sonra İmparatorluğun yıkılışını ve belkide nasıl The First Order haline geleceğini anlatacak olan oyunda kahramanımız ekibinden geri kalanlar ile Rebellion'ı yok etmeye çalışacak. İkonik Star Wars mekanları ve karakterleri ile karşılaşacağımız hikaye sırasında İmparator'un intikamını almaya çalışacağız.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2017 03:04
Köksal Baba oynanış videosu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
SW: Battlefront 2 için Yoda oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir