SW: Battlefront 2'de gizli karakter özelleştirme ortaya çıktı

Hakan Hervenik 30.11.2017 - 10:55
Oyun dosyalarından karakter özelleştirme ortaya çıktı.

Star Wars: Battlefront 2'nin dosyalarını kurcalayan dataminerlar, ilginç bir özellik keşfetti. Karakter özelleştirme ekranı ile karşılaşan dataminerlar, oyunda bulunan her karakterin tipinin değiştirilebildiği bir özelliği fark etti. Reddit kullanıcı uninspired_zebra'nın fark ettiği bu özellik, EA Games'in CEO'su Blake Jorgensen'in "Seriye sadık kalmak için karakter özelleştirme koymadık" demesinden bir gün sonra gelmesi, oyuncuların kafasını karıştırdı. Aşağıdan ortaya çıkan karakter özelleştirme ekranının videosunu izleyebilirsiniz.

Star Wars: Battlefront 2 gizli karakter özelleştirme ekranı

Star Wars: Battlefront 2 hakkında

İlk oyundan farklı olarak tek kişilik hikaye moduna sahip olan Star Wars: Battlefront 2, bize Star Wars: Episode VI Return of the Jedi ve Star Wars: Episode VII The Force Awakens arasında geçen olayları anlatıyor. Kontrol ettiğimiz karakter ise Iden Versio. İmparatorluğun en iyi askerlerden oluşan Inferno Squad'ın komutanı olan Versio, İmparator'un Death Star 2'de ölümünden sonraki son emrini yerine getirmeye çalışıyor.

Rebellion'ın Endor'daki zaferinden sonra İmparatorluğun yıkılışını ve belkide nasıl The First Order haline geleceğini anlatan oyunda kahramanımız ekibinden geri kalanlar ile Rebellion'ı yok etmeye çalışacak. İkonik Star Wars mekanları ve karakterleri ile karşılaşacağımız hikaye sırasında İmparator'un intikamını almaya çalışacağız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
SW: Battlefront 2'de gizli karakter özelleştirme ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir