System Shock'ın yeniden yapım sürümü Eylül'de teste açılacak

Nagihan Selin İnce 9.04.2018 - 18:53
System Shock 2018 yılında tamamen oynanabilir şekilde teste hazır olacak

Nightdive Studios tarafından geliştirilen System Shock yeniden yapım sürümü ilk olarak 2016 yılında duyurulmuş ve o zamandan beri birkaç kere çıkış tarihi ertelenmişti. Oyun için son olarak 2020 yılına çıkış tarihi verildi.

Oyuncular, System Shock'ı eylül ayında test edebilecekler

Stüdyo, oyunu yeniden hazırlarken orijinaline sadık kalmak istediği için birkaç kere ara vermiş hatta baştan başlamak zorunda kalmıştı. 2016 yılında başladıkları System Shock yeniden sürümü zaman içerisinde başka noktalara kaydığı için ara veren stüdyo, geçtiğimiz günlerde oyunun özüne uygun bir yeniden sürüm için tekrar kolları sıvadıklarında 2020 yılında oyunun piyasaya sürülmeye hazır olacağının müjdesini verdiler. 

Oyun ekibi kısa sürede, oldukça iyi bir ilerleme kaydetmeyi başardılar ve oyun eylül 2018'de tamamen oynanabilir bir şekilde kullanıcıların test etmelerine hazır olacak. Oyunun grafiklerinin eylül ayındaki test sırasında yüzde yüz tamamlanmayacağını söyleyen firma buna rağmen test edecek oyuncuların oyunu başından sonuna kadar oynayabileceklerini söylediler. Eğer oyun 2018'in eylül ayında teste açılacaksa belki de grafiklerin iyileşmesi için de 2020 yılına kadar beklemek zorunda kalmayız kim bilir?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
System Shock'ın yeniden yapım sürümü Eylül'de teste açılacak
İlginizi Çekebilir