Take - Two, GTA Online hilecisine dava açacağını belirtti

Furkan Güler 14.05.2018 - 14:12
Oyun firmaları, hileci avlamaya devam ediyor.

Grand Theft Auto 5 sayesinde kasalarını para ile dolduran dağıtımcı firma Take - Two, hazır Lindsey Lohan davasını yeni kazanmışken başka bir davaya daha hazırlanıyor. GTA Online'da hile yapan ve dağıtan Avusturalyalı bir oyuncuya dava açmaya hazırlandığını belirten Take - Two, avukatlarını göreve atadı. Özellikle GTA Online'ın PC sürümünde cirit atan hileciler, çoğu zaman oyuncuların zevkine balta vuruyorlar. Para hilesinin dışında hile kullanmayan oyuncuları oyuna bile sokmayan bu internet korsanlarının sonu pek iyi değil. Take - Two'nun duruşuna bakılırsa, bu tarz hile kullanan oyunculardan oyun temizlenecek gibi gözüküyor.

Take - Two, hile kullanan oyuncuya dava açıyor

Yeni bir anti hile sistemi üzerinde çalışan Rockstar Games ise geçtiğimiz günlerde hilecilere karşı tutumunu gösteren cezalandırma sistemini değiştirmişti. Yeni cezalandırma sisteminde hilecilere acımayan geliştiriciler, bakalım bir sonraki GTA oyunlarında nasıl bir tutum sergileyecek? 

Son olarak bakalım Take - Two, davayı kazanması halinde hilecilere ne gibi bir ceza gelecek merak ediyoruz. Bu tarz davaları daha çok Çinli firmalardan görüyorduk. Batı lokasyonlu oyun firmaların da bu tarz davalara başvurması oyuncuları sevindiriyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2018 14:21
Bi ben beceremedim para hilesini ha.. herkes götürdü parayı
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2018 18:30
Paraları sıfırlamak önemli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
TakeTwo, GTA Online hilecisine dava açmaya hazırlanıyor
İlginizi Çekebilir