Tenis meraklıları için AO Tennis 2 duyuruldu

Furkan Güler 8.11.2019 - 11:34
Oyun seneye çıkacak.

Geride bıraktığımız sene Big Ben Interactive tarafından yayınlanan AO International Tennis'in yeni oyunu AO Tennis 2 duyuruldu. İlk olarak konsol platformunda boy gösteren oyun, sonrasında PC platformuna çıkmıştı. 

Tenis meraklıları için AO Tennis 2 duyuruldu

AO Tennis 2 ise konsol ve PC platformlarına aynı anda çıkacak. 2020 yılının Ocak ayında çıkacak olan oyunun açıklanan özellikleri ise şu şekilde:

BİNLERCE OYUNCU

Canlı bir topluluk tarafından desteklenen, Big Ant Studios'un tescilli PlayFace ™ uygulamasıyla oluşturulan gerçekçi fotoğraflı oyuncular da dahil olmak üzere diğer AO International Tennis taraftarları tarafından yaratılan binlerce oyuncuyla birlikte indirin ve oynayın.

SERT KORT, KİL VEYA ÇİM

Her büyük kort yüzeyi AO International Tennis 'te desteklenir. Mevcut stadyum ve tenis parklarında oynayın veya kapsamlı oyun içi editör ile kendi kortunuzu kendiniz yaratın!

HAREKET YAKALAMA

Profesyonel oyuncular 3D olarak taranmıştır hareketleri kaydedilerek bugüne kadarki en otantik tenis oyunu oluşturulmuştur.

KARİYER

Dünyanın her yerindeki turnuvaları 1’inci olmak için oynayın! Yeni oyun stillerini açmak ve oyununuzu geliştirmek için şampiyonlara karşı özel etkinlik karşılaşmaları oynayın.

ÇEVRİMİÇİ OYNA

Dünyaya meydan okuyun ve oturma odanızın konforunda dünya şampiyonu olun.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tenis meraklıları için AO Tennis 2 duyuruldu
İlginizi Çekebilir