The Elder Scrolls Online, 10 milyon oyuncu barajını geçmiş durumda.

Furkan Güler 30.11.2017 - 15:28
Bethesda oyunun gidişatından memnun durumda.

The Elder Scrolls evreninde geçen ve yeni The Elder Scrolls oyunlarının gelmesine engel olan The Elder Scrolls Online, açıklanan son rakamlara göre 10 milyon oyuncuya ulaşmış durumda. Bethesda yaptığı bu duyurudan sonra 10 milyon barajını geçtikleri için oyunda yeni ve özel etkinlikler düzenleyeceğini açıkladı. Ayrıca oyunun şu anda indirimde olduğunu da belirtelim. World of Warcraft'ın aksine aylık abonelik sistemini tercih etmeyen geliştiriciler, oyunu bir kere satıyorlar.

The Elder Scrolls Online'ın oyuncu sayısı 10 milyonu geçti

Çeşitli genişleme paketleri sayesinde oyun içerisinde yeni yeni içerikler ekleyen BethesdaThe Elder Scrolls Online'ı şu anda ilk çıktığı günden bu yana oldukça farklı bir konuma getirdi. Ayrıca bugünden itibaren oyuna başlayacak yeni oyunculara geliştiriciler oyun içi bazı hediyeler de verecek.

Eğer klasik oynanış yapısına sahip MMORPG oyunlarından sıkıldıysanız The Elder Scrolls Online size ilaç gibi gelecektir. Bethesda'nın ortaya koyduğu en sağlam fantastik evrenlerden bir tanesi olan oyunun hikayesi her geçen gün genişletilmeye devam ediliyor. Bakalım The Elder Scrolls Online, bundan sonra nasıl başarılara imza atacak?

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
carmalone
carmalone 4.12.2017 10:28
Oyunu aldım 4-5 ay kadar oynadım fakat endgame de sıkıldığım için bıraktım malesef. Elder scrolls ve mmo seven birisi iseniz alıp denemenizi yavsiye ederim. Çok güzel bir mmo yapmışlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
onrbal
onrbal 1.12.2017 09:34
Oyunun oynanabilirliğine en büyük etken olan çanta(inventory) genişlemesi vb... özelliklere yanlızca VIP ile ulaşılabiliyor point ile alma şansınız yok. Basit gibi görünsede hayati olan bu özellik sayesinde oyun hayli rahatlıyor, ayrıca oyunda lotro gibi deed(achievment) yaptıkça storeda harcayabileceğin puanları kazanma gibi bir durumda olmadığı için ek paketleri ya VIP ile ya da store point satın alarak oynayabiliyorsunuz. Evet oyun indirimde ve evet dinamikleri güzel ancak endgame i pvp dışında zayıf ve oyuncuyu VIP'e yönlendiriyor bu sebeple indirimde de olsa almadan önce iyice araştırmak lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2017 08:24
Yeni skyrimler beklerken yıllarını bu oyuna harcayan bethesdayı kınıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2017 20:42
lan oynamayın şu oyunu artıkta yeni oyun çıkarsınlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2017 18:00
Tes serisini konu alan bir oyunun daha fazla insana ulaşması güzel bir haber ve bunun yeni bir tes oyununun çıkmasına engel olucak olması bakımından kötü bir haber...
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Elder Scrolls Online için oyuncu sayısı açıklandı
İlginizi Çekebilir