Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands bu hafta sonu ücretsiz

Hürkan Çalışkan 10.04.2018 - 14:49
Ayrıca Sam Fisher’a selam vermeyi unutmayın.

Yorgun geçen bir haftanın sonunda, haftasonunu dinlenerek ve bolca oyun oynayarak geçirmek istiyorsanız, sizin için güzel bir haberimiz var.Açık dünya aksiyon nişancı oyunu olan Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands bu hafta sonuna özel ücretsiz oluyor.12 – 15 Nisan tarihleri arasında ücretsiz olacak oyunu PS4, Xbox One ve PC üzerinde oynayabileceksiniz.

Ayrıca bu hafta Wildlands için ilk büyük yıl 2 güncellemesinin lansmanını görüyoruz.Ubisoft’un açıklamasına göre Special Operation 1 olarak anılacak güncellemede sürpriz olarak Splinter Cell’den Sam Fisher ile ortak bir görevimiz de bulunuyor.Sam Fisher’ı seslendirme görevini ise, Splinter Cell: Blacklist’in aksine daha önce önceki oyunlardan hatırladığımız Michael Ironside yerine getiriyor.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands'i bu hafta sonu ücretsiz deneyebilirsiniz.

Ubisoft, oyunun çıkışı sonrasında yapılan ilk incelemelerin ardından bir dizi güncelleme yayınlamıştı.İçerisine Ghost War denen bir PvP modunun da dahil edilmesi ile oyuncuların dikkatini çekmeyi başarmış görünüyor. Ubisoft ayrıca 2. yıl içeriklerinin tüm oyunculara ücretsiz olduğunu açıklamıştı. Bakalım Ubisoft, oyuncuların oyuna olan ilgisini bu tarz etkinlikler ile yükseltebilecek mi?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 05:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
rebitek
rebitek 10.04.2018 21:35
Oyunu Ps4 de uzun bir süre oynadım ama mgs5 i alınca silmiştim şimdi splinter cell in hatrına tekrar yüklemem gerekecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands bu hafta sonu ücretsiz
İlginizi Çekebilir